Можете ли да додадете линк за врска на мојата веб-страница?

Не. Извинете, но ние го правиме тоа НЕ прифати барања за врски. Е-поштата на ваквите барања ќе се смета за спам и ќе биде блокирана засекогаш.

Ви благодарам многу за разбирањето!