Дали треба да ја деинсталирам демо-верзијата пред да ја инсталирам целосната верзија?

Што се однесува до најновата верзија на нашиот производ, инсталерот за целосна верзија автоматски ќе ја деинсталира демо-верзијата пред да инсталира датотеки на вашиот компјутер. Меѓутоа, ако наидете на проблеми при инсталацијата, подобро е да ја деинсталирате демо-верзијата пред да ја инсталирате целосната верзија.