Зошто DataNumen PowerPoint Recovery?


празно

# 1 Обнова
стапка

празно

10+ милиони
Корисници

празно

20+ години од
искуство

празно

100% задоволство
враќање пари

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen PowerPoint Recovery v1.9


 • Поддржете го Microsoft PowerPoint 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 и PowerPoint за датотеки со Office 365 pptx.
 • Поддршка за враќање на мајстори за слајдови, распореди, слајдови, мајстори за белешки, белешки, мајстори за материјали и теми.
 • Поддршка за враќање на сите видови медиуми, вклучувајќи слики, 3Д модели, видеа и аудио аудио формати.
 • Поддршка за поправка PowerPoint датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на серија од PowerPoint додадени фајлови.
 • Поддршка за наоѓање и избор на PowerPoint датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете да поправите a PowerPoint датотека со контекстното мени на Windows Explorer лесно.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Поддржувајте ги параметрите на командната линија.
 
Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen PowerPoint Recovery за враќање на оштетените датотеки PPTX


Кога вашиот PowerPoint PPTX-датотеките се оштетени или оштетени и не можете да ги отворате нормално, можете да ги користите DataNumen PowerPoint Recovery да ги скенира датотеките PPTX и да поврати што е можно повеќе податоци од нив.

Start DataNumen PowerPoint Recovery.

DataNumen PowerPoint Recovery

Белешка: Пред да ги вратите сите оштетени или оштетени PPTX-датотеки со DataNumen PowerPoint Recovery, затворете ги сите други апликации што можат да ги изменат датотеките PPTX.

Изберете ја оштетената или оштетена датотека PPTX што треба да се поврати:

Изберете изворна датотека

Можете директно да го внесете името на датотеката PPTX или да кликнете на Прелистајте и изберете PowerPoint датотека копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за наоѓање на PPTX-датотеката што треба да се врати на локалниот компјутер.

По дифолт, DataNumen PowerPoint Recovery ќе ја зачува обновената PPTX-датотека во нова датотека со име xxxx_fixed.PPTX, каде xxxx е името на изворната датотека PPTX. На пример, за изворната PPTX-датотека Damaged.PPTX, стандардното име за обновената датотека ќе биде Damaged_fixed.PPTX. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:
Изберете фиксно име на датотека
Изберете Датотека за дестинација

Можете да го внесете обновеното име на датотека директно или да кликнете на Прелистајте и изберете Дестинација PowerPoint датотека копче за прелистување и изберете ја обновената датотека.

Кликнете на Start Обнова копче, и DataNumen PowerPoint Recovery ќе сtarскенирање и враќање на изворната датотека PPTX.
Бар напредок

ќе укаже на напредокот на закрепнување.

По процесот на враќање, ако изворната PPTX-датотека може успешно да се обнови, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да ја отворите обновената PPTX-датотека со Microsoft PowerPoint.

Повеќе информации


DataNumen PowerPoint Recovery 1.9 е објавен на 12 март 2021 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.4 е објавен на 14 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.2 е објавен на 3 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.1 е објавен на 29 октомври 2019 година

 • Редизајн на серискиот мотор за враќање.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за серија за обновување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.0 е објавен на 18 јануари 2019 година

 • Поддржете го Microsoft PowerPoint Од 2007 до 2019 година и PowerPoint за датотеки со Office 365 pptx.
 • Поддршка за враќање на мајстори за слајдови, распореди, слајдови, мајстори за белешки, белешки, мајстори за материјали и теми.
 • Поддршка за враќање на сите видови медиуми, вклучувајќи слики, 3Д модели, видеа и аудио аудио формати.
 • Поддршка за поправка PowerPoint датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на серија од PowerPoint додадени фајлови.
 • Поддршка за наоѓање и избор на PowerPoint датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете да поправите a PowerPoint датотека со контекстното мени на Windows Explorer лесно.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Поддржувајте ги параметрите на командната линија.