Зошто DataNumen Backup?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Backup v1.7


 • Поддршка на резервни датотеки и директориуми.
 • Поддржете целосни, инкрементални и диференцијални резервни методи.
 • Поддржете повеќе профили за бекап.
 • Поддршка за резервна копија на повеќе извори во исто време.

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство


Повеќе информации


DataNumen Backup 1.7 е објавен на 10 ноември 2020 година

 • Подобрете ги перформансите.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Backup 1.6 е објавен на 3 јуни 2020 година

 • Подобрете ги перформансите.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Backup 1.5 е објавен на 18 ноември 2018 година

 • Подобрете го корисничкиот интерфејс.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Backup 1.0 е објавен на 17 март 2018 година

 • Поддршка на резервни датотеки и директориуми.
 • Поддржете целосни, инкрементални и диференцијални резервни методи.
 • Поддржете повеќе профили за бекап.
 • Поддршка за резервна копија на повеќе извори во исто време.