Која е разликата помеѓу DataNumen Outlook Repair DataNumen Outlook Drive Recovery?

Единствената разлика помеѓу овие два производи е тоа што тие користат различни изворни податоци, како што следува:

   · DataNumen Outlook Repair(DOLKR) зема изворна или оштетена PST-датотека како изворен податок.

додека

   · DataNumen Outlook Drive Recovery(DODR) зема диск или диск како изворни податоци. Дискот или дискот е местото каде што сте ги зачувале PST-датотеките во минатото.

Значи, ако имате расипана или оштетена PST-датотека, тогаш можете да користите DOLKR за да ја поправите датотеката и да ги вратите е-поштата во PST-датотеката. Доколку DOLKR не успее да ги поврати посакуваните е-пошта, тогаш сепак имате можност да ги добиете овие е-пошта, користејќи DODR за скенирање на уредот / дискот каде што сте ја зачувале PST-датотеката во минатото.

Или, ако немате PST-датотека во рака, на пример, го форматирате целиот диск / уред, трајно ја отстранувате PST-датотеката или вашиот хард диск / диск е расипан и не можете да пристапите до PST-датотеките на неа, итн. , тогаш можете директно да го користите DODR.