Што треба да направам откако ја добив целосната верзија?

Откако ќе ја купите целосната верзија, направете го следново:

  1. Ако веќе сте ја инсталирале демо-верзијата, деинсталирајте ја.
  2. Ако има датотеки генерирани од демо-верзијата, тогаш ве молиме отстранете ги и нив.
  3. Преземете ја целосната верзија од URL-то дадено во е-поштата за испорака.
  4. Инсталирајте ја целосната верзија на вашиот компјутер.
  5. Starво целосната верзија, ќе видите поле за пораки во кое се прашува да ја активирате лиценцата.
  6. Користете го корисничкото име и клучот за лиценца наведени во е-поштата за испорака за да ја активирате лиценцата.
  7. Користете ја целосната верзија за повторно да ја поправите вашата ОРИГИНАЛНА оштетена датотека и да добиете нова фиксна датотека.