Која е разликата помеѓу DataNumen Outlook Repair DataNumen Exchange Recovery?

Единствената разлика помеѓу овие два производи е тоа што тие користат различни изворни податоци, како што следува:

   · DataNumen Outlook Repair(DOLKR) зема изворна или оштетена PST-датотека како изворен податок.

додека

   · DataNumen Exchange Recovery(DEXR) носи оштетување или оштетување OST датотека како изворен податок.

Значи, ако имате расипана или оштетена PST-датотека, тогаш можете да користите DOLKR за да ја поправите датотеката и да ги вратите е-поштата во PST-датотеката. Ако имате OST датотека наместо тоа, тогаш треба да користите DEXR за да ја направите задачата.