Зошто DataNumen Exchange Recovery?


празно

# 1 Обнова
стапка

празно

10+ милиони
Корисници

празно

20+ години од
искуство

празно

100% задоволство
враќање пари

Закрепнете многу повеќе од нашите конкуренти


Стапката на закрепнување е мost важен критериум на ан OST закрепнување и OST производ за конверзија на PST. Врз основа на нашите сеопфатни тестови, DataNumen Exchange Recovery има најдобра стапка на закрепнување, многу подобро од кој било друг конкурент на пазарот!

Просечна стапка на закрепнување

Табела за споредба

Дознајте повеќе за тоа како DataNumen Exchange Recovery ја пуши конкуренцијата

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Решение за следење на вообичаени грешки и проблеми во размената OST датотека


решенија

ПОВЕЌЕ


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Exchange Recovery v8.5


 • Поддршка на размена 5.0 до 2019 година.
 • Поддржете ги Outlook 97 до 2019 и Outlook за Office 365.
 • поддршка OST датотеки создадени од Exchange ActiveSync.
 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019. Поддржани се и 32 битни и 64 битни оперативни системи.
 • Поддршка за враќање на поштенски пораки, папки, стрostи, календари, состаноци, барања за состаноци, контакти, списоци за дистрибуција, задачи, барања за задачи, списанија и белешки во OST датотеки. Сите својства, како што се предмет, од, од cc, ccc, датум, итн., Се враќаат.
 • Поддршка за враќање на поштенските пораки во обичен текст, RTF и HTML формат.
 • Поддршка за враќање на прилози, вклучително и документи и слики прикачени на пораки и вградени во HTML-тела.
 • Поддршка за враќање на вградени објекти, како што се друга порака, работни листови на Excel, Word документи итн.
 • Обновените ставки се зачувуваат и се претвораат во датотеки со лични папки (PST) до кои лесно може да пристапат Microsoft Outlook и другите компатибилни клиенти за пошта.
 • Поддршка за враќање на избришаните ставки во размена на поштенско сандаче, вклучувајќи поштенски пораки, папки, стрostи, календари, состаноци, барања за состаноци, контакти, списоци за дистрибуција, задачи, барања за задачи, списанија и белешки.
 • Поддршка за конвертирање OST да PST-датотеки брзо и ефикасно.
 • Поддршка за враќање на преголемите 2 GB OST додадени фајлови.
 • Поддршка за закрепнување OST датотеки со големина од 16777216 ТБ (т.е. 17179869184 GB).
 • Поддршка за поделба на излезната PST-датотека во неколку мали датотеки.
 • Поддршка за враќање на заштитените со лозинка OST поддржани се датотеки, компресибилно шифрирање и високо криптирање (или најдобро шифрирање). На OST датотеката може да се врати дури и ако ја немате лозинката.
 • Поддршка за генерирање фиксна PST-датотека во формат Outlook 97-2002, формат Outlook 2003-2019 и формат Outlook за Office 365.
 • Поддршка за закрепнување OST податоци за датотеки од неоштетени или оштетени датотеки VMWare VMDK (Виртуелен машински диск) (*. vmdk), Виртуелен компјутер VHD (Виртуелен хард диск) датотеки (*. vhd), Датотеки со вистинска слика Acronis (*. tib), Нортон Ghost датотеки (*. gho, * .v2i), датотеки за Windows NTBackup (*.bkf), ISO-датотеки со слики (*. Iso), Датотеки со слики на дискови (*. Img), Датотеки со слики на ЦД / ДВД (*. Бин), Датотеки со алкохол 120% Огледало на дискови (МДФ) (*. Mdf) и Неро-датотеки со слики (* .nrg).
 • Поддршка за поправка и конвертирање OST датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка и конвертирање на група на OST додадени фајлови.
 • Поддршка за наоѓање и избор на OST датотеки што треба да се поправат на компјутерот клиент.
 • Поддршка за зачувување на обновената PST-датотека на која било локација, вклучително и мрежни приклучени дискови препознаени од локалниот компјутер.
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете да поправите OST датотека со контекстното мени на Windows Explorer лесно.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen Exchange Recovery да преобрати OST до PST-датотеки


Кога се случи катастрофа на серверот Microsoft Exchange, како што се падови на сервери, оштетување на базата на податоци на сервери, итн., Offline папката Exchange (.ost) датотеките на компјутерот клиент сè уште ги содржат поштенските пораки и сите други ставки од вашата сметка за пошта на Exchange. Можеш да користиш DataNumen Exchange Recovery да го конвертира OST датотеки во PST-датотеки, така што на податоците во датотеките може да им се пристапи во Microsoft Outlook.

Покрај тоа, кога ќе наидете на разни грешки и проблеми со OST датотеки, како што се корупција на податоци, грешки во синхронизација, бришење е-пошта по грешка, преголеми 2 GB OST проблем со датотеки, итн., секогаш можете да го користите DataNumen Exchange Recovery за враќање на податоците од OST датотеки и претворете ги во PST формат.

Start DataNumen Exchange Recovery.

DataNumen Exchange Recovery

Забелешка: Пред да го конвертирате OST датотека со DataNumen Exchange Recovery, затворете ги сите други апликации што можат да пристапат или да ги изменат OST досие. Исто така, затворете го Microsoft Outlook.

Изберете OST датотека што треба да се конвертира:

Изберете изворна датотека

Можете да го внесете OST име на датотека директно или кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за наоѓање на OST датотеката што треба да се конвертира на локалниот компјутер.

Ако ја знаете верзијата на Outlook на изворот OST датотеката што треба да се поправи, тогаш можете да ја наведете во полето за комбинирање Изберете Формат покрај полето за уредување на изворната датотека, можни формати се Outlook 97-2002, Outlook 2003-2010 и Outlook 2013-2019 / Office 365. Ако го оставите форматот како „Автоматски определен“, тогаш DataNumen Exchange Recovery ќе го скенира изворот OST датотека за автоматски да го одреди нејзиниот формат. Сепак, ова ќе потрае дополнително време.

DataNumen Exchange Recovery ќе ги зачува конвертираните податоци како нова датотека во Outlook PST формат, така што ќе можете да го користите Microsoft Outlook за да ги отворите и видите конвертираните објекти. И по дифолт, новото име на датотека е xxxx_recained.pst, каде xxxx е името на изворот OST досие. На пример, за изворот OST извор на датотека.ost, стандардната конвертирана датотека ќе биде Source_recained.pst. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

Изберете Датотека за дестинација

Можете да го внесете името на конвертираната датотека директно или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја конвертираната датотека.

Можете да го изберете форматот на конвертираната PST-датотека во полето за комбинирање Изберете Формат покрај полето за уредување на конвертираната датотека, можни формати се Outlook 97-2002 и Outlook 2003-2019 / Office 365. Ако го оставите форматот како „Автоматско определено“, тогаш DataNumen Exchange Recovery ќе генерира конвертирана PST-датотека компатибилна со Outlook инсталирана на локалниот компјутер.

Кликнете на Start Обнова копче, и DataNumen Exchange Recovery ќе сtarконвертирање од изворот OST датотека во датотека PST. Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на конверзијата.

По процесот на конверзија, ако некои податоци можат успешно да се конвертираат, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да ја отворите конвертираната PST-датотека со Microsoft Outlook и да ги видите конвертираните објекти. Те молам забележи DataNumen Exchange Recovery ќе се обидат да ги стават конвертираните предмети во нивните оригинални папки. Сепак, за лost & Пронајдени предмети, тие ќе бидат обновени и ставени во специјални папки како Recained_Group1, Recived_Group2, итн.

Повеќе информации


DataNumen Exchange Recovery 8.5 е објавен на 28 јануари 2021 година

 • Шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Exchange Recovery 7.8 е објавен на 10 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Exchange Recovery 7.6 е објавен на 31 октомври 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Exchange Recovery 7.5 е објавен на 19

 • Подобрете ги перформансите.
 • Подобрете го корисничкиот интерфејс.
 • Елиминирајте ги бескорисните предмети.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Exchange Recovery 7.2 е објавен на 21 јуни 2020 година

 • Подобрете ја компатибилноста на верзијата со 64 бита.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Exchange Recovery 7.1 е објавен на 8 февруари 2020 година

 • Подобрете ги перформансите за обновување.
 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Намалете ја меморијата што се користи во процесот на враќање.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Exchange Recovery 6.9 е објавен на 3 октомври 2019 година

 • Подобрете ја функцијата за пребарување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Exchange Recovery 6.8 е објавен на 8 јули 2019 година

 • Елиминирајте ги недоследностите во фиксната PST-датотека.
 • Редизајн на серискиот мотор за враќање.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за серија за обновување.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Exchange Recovery 6.5 е објавен на 24 јануари 2019 година

 • Поддржете го Exchange Server 2019 и Outlook 2019.
 • Автоматски отстранете ги бескорисните предмети.
 • Подобрете ја точноста на обновување.
 • Подобрете ја брзината на закрепнување.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Exchange Recovery 6.0 е објавен на 12 ноември 2018 година

 • Подобрете го обновувањето за огромни датотеки.
 • Обезбедете повеќе контроли на дневникот за обновување.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Exchange Recovery 5.6 е објавен на 21 септември 2018 година

 • Подобрете го корисничкиот интерфејс.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Exchange Recovery 5.5 е објавен на 28 април 2018 година

 • Поддржете Exchange Server 2016, Outlook 2016 и Office 365.
 • Подобрете ги перформансите на верзијата 64 бита.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Exchange Recovery 5.0 е објавен на 29 јули 2015 година

 • Поддржете 64bit Outlook.
 • Поддршка за враќање на невалидни парчиња податоци.
 • Поддршка за контрола дали да се повратат избришани, скриени или lost и пронајдени предмети.
 • Поддршка за да ја поправите грешката „Не можам да ги преместам предметите“ во OST додадени фајлови.

DataNumen Exchange Recovery 4.5 е објавен на 12 јуни 2014 година

 • Поддршка за враќање на Outlook 2013 година OST додадени фајлови.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Exchange Recovery 4.0 е објавен на 29 април 2014 година

 • Поддршка за закрепнување OST податоци за датотеки од неоштетени или оштетени датотеки VMWare VMDK (Виртуелен машински диск) (* .vmdk), Виртуелен компјутер VHD (Виртуелен хард диск) датотеки (* .vhd), Датотеки со вистинска слика Acronis (* .tib), Нортон Ghost датотеки (* .gho, * .v2i), датотеки за Windows NTBackup (*.bkf), ISO-датотеки со слики (* .iso), датотеки со слики на дискови (* .img), датотеки со слики на ЦД / ДВД (* .bin), датотеки со алкохол 120% Огледало на дискови (МДФ) (* .mdf) и датотеки со неро-слики (* .nrg).
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Exchange Recovery 3.5 е објавен на 20 јануари 2014 година

 • Подобрете ја брзината на закрепнување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Exchange Recovery 3.0 е објавен на 12 август 2010 година

 • Подобрете ги перформансите на моторот за обновување.
 • Подобрете го механизмот за откривање и обработка на грешки.
 • Подобрете ја лентата за напредок за прецизно да го рефлектира напредокот на закрепнувањето.
 • Поддржете ги Microsoft Exchange 2010 и Outlook 2010.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Exchange Recovery 2.5 е објавен на 24 март 2010 година

 • Подобрете ја брзината на скенирање и обновување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Спречете да ги вратите дупликатите содржини во процесот на враќање.
 • Поддршка за враќање на повеќе својства на објект во серија.
 • Поддршка за враќање и конвертирање на повеќеценети својства.
 • Подобрете ја компатибилноста на системите со Windows 9x.
 • Подобрете ја компатибилноста на GUI.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Exchange Recovery 2.0 е објавен на 29 декември 2008 година

 • Препишете ја целата апликација.
 • Поддржете Мајкрософт Виндоус Виста.
 • Поддржете ги Microsoft Outlook 2007 и Exchange 2007.
 • Поправете ја грешката при обработка на големи пораки.

DataNumen Exchange Recovery 1.1 е објавен на 10 ноември 2006 година

 • Подобрете ја точноста на закрепнувањето.
 • Поддржете неколку напредни методи за обновување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Exchange Recovery 1.0 е објавен на 1 јануари 2006 година

 • Моќна алатка за враќање на сираче или расипано офлајн складирање на Microsoft Exchange (.ost) датотеки