12 решенија кога Outlook не може да прима е-пошта

На моменти, апликацијата Outlook не прима е-пошта во поштенското сандаче од серверот. Во оваа статија ви нудиме 12 можни решенија за решавање на проблемот. Популарноста на клиентот за е-пошта MS Outlook продолжува да се одржува стабилно и денес, благодарение на неговиот широк спектар на одлики. Апликацијата исто така постигнува високи оценки за целокупната употребливост и интуитивниот интерфејс. Сепак, и покрај сите признанија, клиентот за е-пошта на Outlook сепак страда од грешки што можат да го отежнат животот на ...

Прочитај повеќе "

7 корисни начини да ја поправите грешката во Outlook 0x80004005

На моменти додека се обидувате да испраќате или примате е-пошта во Outlook, може да наидете на Грешка во Outlook 0x80004005. Во оваа статија, ние ќе ви понудиме 7 корисни начини за решавање на оваа грешка за брзо време. Кога станува збор за клиенти за е-пошта засновани на работна површина, апликацијата MS Outlook има завидна репутација. Продолжува да се користи од претпријатија низ целиот свет кои се потпираат на неговите богати одлики за комуникација и соработка. Во исто време, просечните домашни корисници и малите деловни ...

Прочитај повеќе "

6 начини да се поправи „Нешто тргна наопаку и пребарувањето не може да се заврши“ Грешка во Outlook

Додека се обидувате да пребарувате која било ставка во полето за пребарување Outlook, може да добиете порака за грешка што вели дека нешто тргнало наопаку. Исто така, ќе се спомене дека пребарувањето не може да се заврши. Во оваа статија, ние ви нудиме 6 ефективни начини да го решите ова прашање. Со текот на времето, апликацијата MS Outlook може да стане огромна ризница на податоци за корисниците. Особено ако користите Outlook за деловно работење, ќе имате стотици важни е-пошта и сродни прилози зачувани во Outlook ...

Прочитај повеќе "