Лентата за напредок не се менува (или се менува полека) и програмата се замрзнува. Што да се прави?

  1. Ако вашата датотека е многу голема, тогаш нормално ќе биде потребно подолго време за скенирање и анализирање на датотеката. Ве молиме, бидете трпеливи и почекајте да заврши закрепнувањето. Исто така, многу е важно да користите врвен компјутер за да ја поправите вашата голема датотека, што ќе го забрза процесот на поправка. Препорачливо е да користите компјутер со 64 бита со современ оперативен систем (Windows 7 и повисоки верзии) и повеќе од 64 GB меморија. Исто така, ве молиме, проверете дали има доволно слободни простори во вашиот диск C: во спротивно, оперативниот систем ќе ја менува и ја менува виртуелната меморија често, што исто така ќе ги намали перформансите.
  2. Ако вашата датотека не е многу голема, ве молам контактирајте не и наведете ги деталите за да ви помогнеме подобро.