Имам прашање / проблем во врска со еден од написите за вашиот блог. Што да се прави?

Извини, но ние сме со краток персонал така правиме НЕ обезбеди поддршка на написите за нашите блогови на https://www.datanumen.com/blogs/. За какви било прашања или проблеми во врска со нашите статии за блогови, обидете се да стрost нив на поврзани форуми преку Интернет. За да добиете помош за тоа како да ги користите и менувате VBA-кодовите во нашите статии, исто така можете да стрost вашите прашања на поврзани форуми за развој на Интернет.

Ви благодарам многу за разбирањето!