Како да нарачате целосна верзија на производ?

За секој производ, има бесплатна демо верзија, која може да се преземе од почетната страница на производот со кликнување на „Бесплатно преземање“ копче.

Демо верзијата нормално НЕ излезете ја фиксната датотека или наметнете некои ограничувања на фиксната датотека. За да ја добиете датотеката или да ги отстраните ограничувањата, треба да кликнете на "Купи сега" копче за да ја нарачате целосната верзија.

Ние прифаќаме сите поголеми кредитни картички, Maestro (Велика Британија), giropay (Германија), iDEAL (Холандија), банкарски / жичен трансфер, WebMoney, налози за набавки, PayPal, чекови, директен дебит и Факс / телефонски нарачки.

Ако вашата компанија или институција е заинтересирана за лиценцирање на нашиот производ за неколку корисници, можете да добиете попуст во обем и да заштедите многу пари со купување повеќе лиценци заедно.