Што се случува откако ќе ја испратам нарачката?

Во принцип, можете да ја преземете целосната верзија на производот веднаш по испраќањето на образецот за нарачка преку Интернет.

Ако не ја добиете целосната верзија… или ако ја иматеost тоа (Еј, се случува! 🙂… те молам контактирајте го нашиот оддел за продажба. Внесете го вашето име, адреса, адреса за е-пошта и број за потврда за нарачката (доколку ги имате).

Со задоволство ќе ви помогнеме.