Како да го деинсталирате вашиот софтвер?

Може да го деинсталирате нашиот софтвер преку:

1. клик "Start мени ”

2. клик „Сите програми“.

3. Пронајдете го "DataNumen xxx “ програмска група за софтверот и кликнете на неа.

4. Кликнете на „Деинсталирај DataNumen xxx “ подтемент под него за целосно да го деинсталираме нашиот софтвер.

Алтернативно, тоа можете да го направите и во контролната табла, како што следува:

  1. Кликнете „Контролен панел“.
  2. изберете „Програми“> „Програми и карактеристики".
  3. Притиснете и задржете (или кликнете со десното копче на глувчето) на програмата што сакате да ја отстраните и изберете "Деинсталирај" or „Деинсталирај / Промени“. Потоа следете ги упатствата на екранот за да го деинсталирате нашиот софтвер.