Зошто DataNumen PSD Repair?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen PSD Repair v2.9


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за закрепнување PSD и PDD-датотеки произведени од сите верзии на Adobe Photoshop.
 • Поддршка за враќање на сликата, како и на одделните слоеви.
 • Поддршка за враќање на пикселите, димензијата, длабочината на бојата и палетата на сликата и слоевите.
 • Поддршка за враќање на некомпресирани и RLE компресирани слики.
 • Поддршка за закрепнување PSD слика со длабочина од 1, 8, 16, 32 бита по канал.
 • Поддршка за закрепнување PSD слика со режим на боја на битмапа, сиво, индексирано, RGB, CMYK, мултиканал, дуотон, лабораторија.
 • Поддршка за поправка PSD и PDD-датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на датотеки со слики на Фотошоп.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете лесно да поправите датотека со слика на Photoshop со контекстното мени на Windows Explorer.
 • Поддршка за наоѓање и избор на PSD и PDD-датотеките што треба да се поправат на компјутерот на клиентот.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen PSD Repair за да ги вратите оштетените слики на Фотошоп


Кога вашиот Фотошоп PSD датотеките со слики се оштетени или оштетени од различни причини и не можете да ги отворате нормално со Adobe Photoshop, можете да ги користите DataNumen PSD Repair за скенирање на PSD датотеки и вратете ги податоците од датотеките што е можно повеќе.

Start DataNumen PSD Repair.

DataNumen PSD Repair

Забелешка: Пред да закрепнете оштетено или расипано PSD датотека со DataNumen PSD Repair, затворете го Фотошоп и сите други апликации што можат да пристапат до датотеката.

Изберете го оштетениот или расипан PSD датотека што треба да се поправи:

Изберете изворна датотека

Можете да го внесете PSD име на датотека директно или кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за наоѓање на PSD датотеката што треба да се поправи на локалниот компјутер.

По дифолт, DataNumen PSD Repair ќе го скенира изворот PSD датотека, вратете ги споената слика и слоеви и зачувајте ги како посебни датотеки со слики. Обновените датотеки со слики се исфрлаат во директориумот со име xxxx_repped, каде xxxx е името на изворот PSD досие. На пример, за изворот PSD досие Оштетено.psd, стандардниот директориум за излез за обновените датотеки со слики ќе биде Damaged_recived. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

Изберете Директориум за излез

Можете директно да го внесете името на директориумот или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете го директориумот.

Кликнете на Start Поправка копче, и DataNumen PSD Repair ќе сtarскенирање и поправка на изворот PSD досие. Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на поправката.

По процесот на поправка, ако изворот PSD датотеката може успешно да се поправи, споената слика и слоевите во PSD датотеката ќе биде зачувана во излезниот директориум наведен во чекор 3. И ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да ги отворите обновените датотеки со слики во излезниот директориум со соодветните апликации.

Повеќе информации


DataNumen PSD Repair 2.9 е објавен на 4 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PSD Repair 2.4 е објавен на 23 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PSD Repair 2.2 е објавен на 6 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PSD Repair 2.1 е објавен на 11 јуни 2020 година

 • Редизајнирајте го моторот за поправка на серии.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за поправка на серии.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PSD Repair 2.0 е објавен на 8 декември 2013 година

 • Поддржете ги Windows 7 и 8.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen PSD Repair 1.4 е објавен на 24 април 2008 година

 • Целосна поддршка за Виндоус Виста.
 • Поправи некои мали грешки.

Advanced Photoshop Repair 1.1 е објавен на 22 ноември 2005 година

 • Подобрете ја точноста на закрепнувањето.

Advanced Photoshop Repair 1.0 е објавен на 12 јули 2005 година

 • Моќна алатка за враќање на расипаната слика на Фотошоп (PSD, PDD) датотеки