Зошто DataNumen Outlook Password Recovery?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Outlook Password Recovery v1.2


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддржете ги Microsoft Outlook 97 до 2019 и Outlook за шифрирани PST-датотеки на Office 365.
 • Поддршка за враќање на лозинки за серија на шифрирани PST-датотеки.
 • Интегрирано со школка за Виндоус, за да можете лесно да ја вратите лозинката за шифрирана PST-датотека со контекстното мени (десен клик) на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen Outlook Password Recovery да ги вратите лозинките од шифрирани датотеки PST на Outlook


Кога вашата PST-датотека е шифрирана и ја заборавите нејзината лозинка, можете да ја користите DataNumen Outlook Password Recovery да ја скенира PST-датотеката и да ја врати лозинката.

Start DataNumen Outlook Password Recovery.

DataNumen Outlook Password Recovery

Забелешка: Пред да ја вратите лозинката од шифрираната датотека Outlook PST со DataNumen Outlook Password Recovery, затворете ги сите други апликации што можат да ја изменат PST-датотеката.

Изберете ја шифрираната датотека Outlook PST чија лозинка треба да се поврати:

Изберете шифрирана PST-датотека

Можете директно да го внесете името на датотеката PST или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за да ја пронајдете шифрираната PST-датотека на локалниот компјутер.

Кликнете на Start Обнова копче, и DataNumen Outlook Password Recovery ќе сtarскенирање и враќање на лозинката за шифрираната PST-датотека. Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на закрепнување.

По процесот на враќање, ако лозинката во шифрираната PST-датотека може успешно да се поврати, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да кликнете на Копирајте ја лозинката копче за копирање на лозинката во таблата со исечоци, а потоа користете го за да ја отворите и пристапите до шифрираната PST-датотека во Outlook.

Забелешка: Лозинката можеби не е идентична со онаа што ја користевте, но може да ја отвори шифрираната PST-датотека без никакви проблеми.

Повеќе информации


DataNumen Outlook Password Recovery 1.2 е објавен на 9 ноември 2020 година

 • Подобрете ги перформансите.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Password Recovery 1.1 е објавен на 17 јуни 2020 година

 • Подобрете го корисничкиот интерфејс.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Password Recovery 1.0 е објавен на 20 октомври 2014 година

 • Поддржете шифрирани PST-датотеки на Microsoft Outlook 97 до 2016 година.
 • Поддршка за враќање на лозинки за серија на шифрирани PST-датотеки.
 • Интегрирано со школка за Виндоус, за да можете лесно да ја вратите лозинката за шифрирана PST-датотека со контекстното мени (десен клик) на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).