Зошто DataNumen Outlook Repair?


празно

# 1 Обнова
стапка

празно

10+ милиони
Корисници

празно

20+ години од
искуство

празно

100% задоволство
враќање пари

Закрепнете многу повеќе од нашите конкуренти


Стапката на закрепнување е мost важен критериум на производ за обновување на Outlook. Врз основа на нашите сеопфатни тестови, DataNumen Outlook Repair има најдобра стапка на закрепнување, многу подобар од кој било друг конкурент, вклучувајќи ја алатката за поправка на сандаче (scanpst) и други алатки за поправка на PST, на пазарот!

Просечна стапка на закрепнување

Табела за споредба

Дознајте повеќе за тоа како DataNumen Outlook Repair ја пуши конкуренцијата

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Решение за следење на вообичаени грешки и проблеми во датотеката PST на Outlook


решенија

ПОВЕЌЕ


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Outlook Repair v8.5Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen Outlook Repair да ги вратите датотеките со оштетени изгледи PST


Кога вашите датотеки Outlook PST се оштетени или оштетени и не можете да ги отворите нормално во Microsoft Outlook, можете да ги користите DataNumen Outlook Repair да ги скенира PST-датотеките и да ги врати податоците од датотеките што е можно повеќе.

Start DataNumen Outlook Repair.

DataNumen Outlook Repair

Белешка: Пред да ја поправите оштетената или оштетена PST-датотека со DataNumen Outlook Repair, затворете го Microsoft Outlook и сите други апликации што можат да ја изменат PST-датотеката.

Изберете ја оштетената или оштетена датотека Outlook PST за поправка:

Изберете изворна датотека

Можете директно да го внесете името на датотеката PST или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за да ја пронајдете PST-датотеката што треба да се поправи на локалниот компјутер.

Ако ја знаете верзијата Outlook на изворната PST-датотека што треба да се поправи, тогаш можете да ја наведете во комбо полето Изберете Формат покрај полето за уредување на изворната датотека, можните формати се Outlook 97-2002, Outlook 2003-2010, Outlook 2013-2019 / Office 365 PST-датотека и Outlook 2013-2019 / Office 365 OST досие. Ако го оставите форматот како „Автоматско определено“, тогаш DataNumen Outlook Repair ќе ја скенира изворната PST-датотека за автоматски да го одреди нејзиниот формат. Сепак, ова ќе потрае дополнително време.

По дифолт, DataNumen Outlook Repair ќе ги зачува обновените податоци во нова датотека со име xxxx_fixed.pst, каде xxxx е името на изворната PST-датотека. На пример, за изворната PST-датотека Outlook.pst, стандардното име за фиксната датотека ќе биде Outlook_fixed.pst. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

Изберете Датотека за дестинација

Можете директно да го внесете името на фиксната датотека или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја фиксната датотека.

Можете да изберете формат на фиксна PST-датотека во полето за комбинирање Изберете Формат покрај прозорецот за уредување на фиксната датотека, можни формати се Outlook 97-2002 и Outlook 2003-2019 / Office 365. Ако го оставите форматот како „Автоматско определено“, тогаш DataNumen Outlook Repair ќе генерира фиксна PST-датотека компатибилна со Outlook инсталирана на локалниот компјутер.

Кликнете на Start Поправка копче, и DataNumen Outlook Repair ќе сtarскенирање и поправка на изворната PST-датотека. Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на поправката.

По процесот на поправка, ако изворната PST-датотека може успешно да се поправи, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да ја отворите фиксната PST-датотека со Microsoft Outlook. Целата папка еrarchy ќе се реконструира во фиксната PST-датотека и е-поштата и другите предмети се обновуваат и се ставаат во нивните оригинални папки. За лost & Пронајдени објекти, тие ќе бидат ставени во папките Recovery_Groupxxx.

Повеќе информации


DataNumen Outlook Repair 8.5 е објавен на 26 јануари 2021 година

 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 7.9 е објавен на 9 јануари 2021 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 7.8 е објавен на 8 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 7.6 е објавен на 31 октомври 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 7.5 е објавен на 8

 • Подобрете ги перформансите.
 • Подобрете го корисничкиот интерфејс.
 • Елиминирајте ги бескорисните предмети.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 7.2 е објавен на 19 јуни 2020 година

 • Подобрете ја компатибилноста на верзијата со 64 бита.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 7.1 е објавен на 22 јануари 2020 година

 • Подобрете ги перформансите за обновување.
 • Намалете ја меморијата што се користи во процесот на враќање.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 7.0 е објавен на 30 декември 2019 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 6.9 е објавен на 27 септември 2019 година

 • Подобрете ја функцијата за пребарување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 6.8 е објавен на 29 јуни 2019 година

 • Елиминирајте ги недоследностите во фиксната PST-датотека.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 6.6 е објавен на 28 март 2019 година

 • Редизајнирајте го моторот за поправка на серии.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за поправка на серии.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 6.5 е објавен на 28 декември 2018 година

 • Поддршка на Outlook 2019
 • Автоматски отстранете ги бескорисните предмети.
 • Подобрете ја точноста на обновување.
 • Подобрете ја брзината на закрепнување.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 6.0 е објавен на 12 октомври 2018 година

 • Подобрете го обновувањето за огромни датотеки.
 • Обезбедете повеќе контроли на дневникот за поправки.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 5.6 е објавен на 23 јуни 2018 година

 • Поддршка на Outlook за Office 365.
 • Подобрете ги перформансите на верзијата 64 бита.
 • Подобрете го корисничкиот интерфејс.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 5.5 е објавен на 29 март 2018 година

 • Поддршка за враќање на избришаните папки и пораки.
 • Поддршка на Outlook 2016
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 5.3 е објавен на 16 јули 2015 година

 • Поддршка за враќање на невалидни парчиња податоци.
 • Поддршка за контрола дали да се повратат избришани, скриени или lost и пронајдени предмети.
 • Поддршка за да ја поправите грешката „Не можам да ги преместам предметите“ во датотеките PST на Outlook.

DataNumen Outlook Repair 5.2 е објавен на 23 септември 2014 година

 • Намалете ја потрошувачката на меморија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 5.1 е објавен на 9 јули 2014 година

 • Поддржете 64bit Outlook.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 4.5 е објавен на 15 април 2014 година

 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од неоштетени или оштетени датотеки VMWare VMDK (Виртуелен машински диск) (* .vmdk), Виртуелен компјутер VHD (Виртуелен хард диск) датотеки (* .vhd), Датотеки со вистинска слика Acronis (* .tib), Нортон Ghost датотеки (* .gho, * .v2i), датотеки за Windows NTBackup (*.bkf), ISO-датотеки со слики (* .iso), датотеки со слики на дискови (* .img), датотеки со слики на ЦД / ДВД (* .bin), датотеки со алкохол 120% Огледало на дискови (МДФ) (* .mdf) и датотеки со неро-слики (* .nrg).
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 4.1 е објавен на 12 февруари 2014 година

 • Подобрете ја точноста на обновување.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 4.0 е објавен на 12 декември 2013 година

 • Подобрете ја брзината на закрепнување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Поддржете го Microsoft Outlook 2013.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 3.2 е објавен на 3 август 2010 година

 • Подобрете го механизмот за откривање и обработка на грешки.
 • Подобрете ја лентата за напредок за прецизно да го рефлектира напредокот на закрепнувањето.
 • Поддржете го Microsoft Outlook 2010.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 3.1 е објавен на 18 година

 • Подобрете ги перформансите на моторот за обновување.
 • Подобрете ја функцијата за откривање грешки и пријавување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 3.0 е објавен на 18 март 2010 година

 • Подобрете ја брзината на скенирање и обновување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Спречете да ги вратите дупликатите содржини во процесот на враќање.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 2.5 е објавен на 10 февруари 2010 година

 • Поддршка за враќање на повеќе својства на објект во серија.
 • Поддршка за враќање и конвертирање на повеќеценети својства.
 • Подобрете ја компатибилноста на системите со Windows 9x.
 • Поправете грешка при разделување големи датотеки.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 2.1 е објавен на 28 април 2009 година

 • Подобрете ја компатибилноста на GUI.
 • Поправете грешка во пораката за грешка во обработката.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 2.0 е објавен на 5 јули 2008 година

 • Препишете ја целата апликација.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 1.5 е објавен на 28 година

 • Поддржете Мајкрософт Виндоус Виста.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Repair 1.4 е објавен на 7 година

 • Поддржете го Microsoft Outlook 2007.
 • Поправете ја грешката при обработка на големи пораки.

DataNumen Outlook Repair 1.2 е објавен на 9 октомври 2006 година

 • Подобрете ја точноста на закрепнувањето.
 • Поддржете напредни методи за обновување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Repair 1.1 е објавен на 31 декември 2005 година

 • Подобрете ја брзината на скенирање и обновување.
 • Поддршка за автоматско откривање на изворниот формат на датотека PST.
 • Поддршка за да се одреди излезниот формат на датотека PST автоматски според верзијата на Outlook инсталирана на локалниот компјутер.
 • Поддршка за наоѓање и избор на PST-датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер, според некои критериуми за пребарување.

DataNumen Outlook Repair 1.0 е објавен на 19 ноември 2005 година

 • Моќна алатка за враќање на оштетените датотеки со лична папка на Microsoft Outlook (.pst).