Може да добиете бесплатни надградби во рок од еден месец откако ќе го купите нашиот производ. Потоа, за да ја надградите вашата копија на DataNumen производ, треба или да го претплатите нашиот Годишен план за поддршка и одржување или платете мала такса за надградба, обично дел од оригиналната цена на производот, за да ја надградите во нова верзија.

Испратете барање за надградба со ID на нарачката до sales@datanumen.com за да можеме да ви помогнеме да ја комплетирате надградбата.