Зошто DataNumen Outlook Express Drive Recovery?


# 1 Стапка на закрепнување

# 1 Обнова
стапка

10+ милиони корисници

10+ милиони
Корисници

20+ години искуство

20 + Години од
Искуство

100% Гаранција за задоволство

100% задоволство
враќање пари

Исклучително едноставна интерфејс


Резолуција за сценаријата подолу:


решенија
  • Ненамерно бришење на датотеките .dbx на Outlook Express и последователно расчистување на корпата за отпадоци.
  • Ненамерно предизвикува трајно бришење на датотеките .dbx поврзани со Outlook Express.
  • Случајно форматирање на уредот што го складира вашиот Outlook Express .dbx датотеки.
  • По грешка се отстранува партицијата каде што Outlook Express Датотеките .dbx се зачувани.
  • Погрешно повторно партиционирање на дискот, со што се губи пристапот до уредот што ги складира датотеките .dbx.
  • Имате хардверски дефект што го спречува читањето на уредот или дискот што ги складира датотеките .dbx.
  • Соочување со ситуации кога уредот или дискот што ги складира датотеките .dbx не може да се подигне или не се препознава поради различни причини, како што се оштетена табела со партиции, Главен запис за подигање (MBR) итн.

Во сите овие случаи, како и во сите други ситуации каде што не можете да го вратите Outlook Express податоци на вашите локални дискови или дискови, на кои можете самоуверено да се обратите DataNumen Outlook Express Drive Recovery за помош.


Free Download20+ години искуство
Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики


  • Вратете ги сите верзии на Мајкрософт Outlook Express е-пошта
  • Закрепне Outlook Express е-пошта од кој било тип на диск или диск.

Free Download20+ години искуство
Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Вработување DataNumen Outlook Express Drive Recovery за наплата на е-пошта


Важен потсетник: ТРЕБА ДА СЕ СЛУЧИ КОЈА ГРЕШКА КАЈ ВАШ OUTLOOK EXPRESS ПОДАТОЦИ СОЧУВАНИ ВО УРЕД ЗА СКЛАДИРАЊЕ, КРИТИЧНО Е ДА ИЗБЕГНЕТЕ ПИШУВАЊЕ ИЛИ МЕНУВАЊЕ КАКОВИ ПОДАТОЦИ НА ТОЈ УРЕД. DOEDR РАБОТИ СТРОГО ВО РЕЖИМ САМО ЗА ЧИТАЊЕ, ОСИГУРУВАЈЌИ НИКАКВА ПОДАТОЦИ НА ВАШИОТ ДИРЕК ИЛИ ДИСК НЕ СЕ НАПИШАНИ ИЛИ МОДИФИКУВАНИ.

Start DataNumen Outlook Express Drive Recovery

DataNumen Outlook Express Drive Recovery

Потсетник: Ве молиме погрижете се Outlook Express е затворен пред да започне обновувањето на е-пошта со DataNumen Outlook Express Drive Recovery.

Ако логичкиот погон првично го сместил вашиот Outlook Express dbx-датотеките остануваат недопрени и нивната големина или локација не се променети, тоа треба да биде дискот што ќе го изберете за скенирање.

Изберете изворен диск

Во случај логичкиот диск повеќе да не е достапен, без разлика дали поради препартиционирање на дискот, губење на MBR или податоци за партицијата или други причини, или ако големината на логичкиот диск е променета или преместена со помош на алатки за партиција како Partition Magic, тогаш целиот хард диск што ги содржи датотеките dbx треба да биде назначен како изворен диск за скенирање:

Изберете Изворен диск

Ако се случи да монтирате или откачите диск што може да се монтира на вашиот компјутер по starработа DataNumen Outlook Express Drive Recovery, можете да го погодите освежување копче за ажурирање на списокот со дискови и дискови во комбо полето.

Ве молиме изберете ја папката за дестинација:

Изберете Излезен директориум

Сите обновени е-пораки ќе бидат зачувани како .eml датотеки во одредишната папка. Можете или рачно да го внесете името на саканата дестинација папка или да го користите Погледни ги копче за прелистување и избирање на саканата папка.

Важен потсетник: ДА ИЗБЕГНЕТЕ СЛУЧАЈНО ВАШЕ ПРЕПИШУВАЊЕ OUTLOOK EXPRESS ПОДАТОЦИ НА ИЗВОРНИОТ УРЕД, ВЕ МОЛИМЕ Обезбедете ДА ВАШАТА ИЗБРАНА ИЗЛЕЗНА ПАПКА НЕ Е ЛОЦИРАНА НА ИСТИОТ ДИРЕК ИЛИ ДИСК.

Со кликнување на Start Обнова копче, ќе упатувате DataNumen Outlook Express Drive Recovery да го скенирате избраниот диск или диск и да добивате е-пошта од него. Напредокот ќе се прикаже на лентата:

Бар напредок

По завршувањето на процесот на обновување, доколку било која порака била успешно преземена од уредот или дискот, ќе се појави поле за пораки слично на следново:

Кутија со пораки за успех

Сега можете да отворите обновена порака користејќи Outlook Express со двоен клик на пошта икона на датотека .eml во излезниот директориум. Алтернативно, можете увезете повеќе пораки во Outlook Express папка.