Зошто DataNumen Outlook Express Drive Recovery?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Исклучително едноставна интерфејс


Решение за следење на вообичаени случаи:


решенија
 • Избришете го Outlook Express .dbx датотеки и потоа по грешка испразнете ја корпата за отпадоци.
 • Трајно избришете го Outlook Express .dbx датотеки по грешка.
 • Форматирајте го погонот што го содржи Outlook Express .dbx датотеки по грешка.
 • Избришете ја партицијата што ја содржи Outlook Express .dbx датотеки по грешка.
 • По грешка повторно поделете го дискот и lost уредот што ги содржи датотеките .dbx.
 • Не може да се прочита уредот или дискот што ги содржи датотеките .dbx поради хардверски неуспех.
 • Дискот или дискот што ги содржи датотеките dbx не можат да бидат starлекувани или препознаени поради корупција во MBR, табела за поделба или какви било други причини.

За сите горенаведени случаи и за сите други случаи кога не можете да пристапите до Outlook Express податоци зачувани во вашите локални дискови или дискови, секогаш можете да се прибегнете кон DataNumen Outlook Express Drive Recovery.


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Outlook Express Drive Recovery v1.0


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за враќање на сите верзии на Microsoft Outlook Express е-пошта
 • Поддршка за закрепнување Outlook Express е-пошта од какви било дискови или дискови, како што се тврди дискови, флеш-уреди, флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за закрепнување Outlook Express е-пошта од оштетени медиуми.
 • Поддршка за враќање на група дискови и дискови.
 • Поддршка за обновување од дискови или дискови со големина од 16777216 ТБ (т.е. 17179869184 GB).
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen Outlook Express Drive Recovery за враќање на е-пошта


Сè додека сте чувале Outlook Express податоци на вашиот диск или диск, а потоа од која било причина не можете да ги добиете или пристапите до вашите Outlook Express податоци, секогаш можете да ги користите DataNumen Outlook Express Drive Recovery за да закрепне Outlook Express е-пошта од дисковите или дисковите за вас. Обновените пораки се зачувуваат како .eml датотеки во кои лесно може да се увезат назад Outlook Express.

Белешка: ПОБРШО КАКО СЕ СЛУЧИ КАТАСТРОФАТА НА ПОДАТОЦИТЕ ВО ВАШИОТ OUTLOOK EXPRESS ПОДАТОЦИ СОСТОЈБЕНИ ВО ИЗВОРОТ ВОЗИ ИЛИ ДИСКОВ, ВЕ МОЛАМ НЕ НАПИШУВАЈ ИЛИ МЕНУВАЈТЕ ДАЛИ ПОДАТОЦИ НА ТОА ВОЗА ORЕ ИЛИ ДИСКИ ПОВЕЕ. ДОЕДР ONЕ ЧИТАТ САМО ПОДАТОЦИ ОД ОВОЈ ВОЗЕ ORЕ ИЛИ ДИСКО, И НИКОГАШ НЕМА ДА ПИШУВАТ ИЛИ МЕНУВААТ ДАЛИ ПОДАТОЦИ НА ТОА!

Start DataNumen Outlook Express Drive Recovery

DataNumen Outlook Express Drive Recovery

Забелешка: Пред да се опорави Outlook Express е-пошта со DataNumen Outlook Express Drive Recovery, те молам затвори Outlook Express.

Ако логички диск каде што вашиот Outlook Express dbx-датотеките се оригинални зачувани сè уште постојат и нејзината големина или локација сè уште не е променета, тогаш изберете го тој диск што ќе се скенира:

Изберете извор диск

Инаку, ако логичкиот погон повеќе не постои, поради повторна партиција на дискот, lost од информациите за MBR или партиција, или какви било други причини, или логичкиот диск е изменет или преместен со алатки за партиции како што е Partition Magic, тогаш треба да го поставите целиот хард диск што ги чува датотеките dbx како изворен диск што треба да се скенира:

Изберете извор диск

Ако приклучите или извадите отстранлив диск на вашиот компјутер после DataNumen Outlook Express Drive Recovery е активиран, тогаш можете да кликнете на освежување копче за освежување на списокот на дискови и дискови во полето за комбинирање.

Изберете ја папката за излез:

Изберете Директориум за излез

Сите повратени е-пошта ќе бидат зачувани како .eml датотеки во излезната папка. Можете да го внесете името на излезната папка директно или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја папката.

Белешка: ДА СЕ СПРЕЧИТЕ НАПРЕМЕНИ ВАШО OUTLOOK EXPRESS ПОДАТОЦИ НА ИЗВОРОТ ВОЗИ ИЛИ ДИСКО, Ве молиме, НЕ Изберете папка за излез на изворот, возење или диск.

Кликнете на Start Обнова копче, и DataNumen Outlook Express Drive Recovery ќе сtarскенирање на избраниот уред или диск и враќање на е-пошта од нив. Лента за напредок

Бар напредок
ќе укаже на напредокот на закрепнување.

По процесот на обновување, ако успешно се повратени пораки од уредот или дискот, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да отворите обновена порака со Outlook Express со двоен клик на пошта икона на датотека .eml во излезниот директориум. Или увезете повеќе пораки во папка за пошта во Outlook Express.

Повеќе информации


DataNumen Outlook Express Drive Recovery 1.0 е објавен на 5 август 2009 година

 • Поддршка за враќање на сите верзии на Microsoft Outlook Express е-пошта
 • Поддршка за закрепнување Outlook Express е-пошта од какви било дискови или дискови, како што се тврди дискови, флеш-уреди, флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за закрепнување Outlook Express е-пошта од оштетени медиуми.
 • Поддршка за враќање на група дискови и дискови.
 • Поддршка за обновување од дискови или дискови со големина од 16777216 ТБ (т.е. 17179869184 GB).