Зошто DataNumen Outlook Drive Recovery?


празно

# 1 Обнова
стапка

празно

10+ милиони
Корисници

празно

20+ години од
искуство

празно

100% задоволство
враќање пари

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Решение за следење на вообичаени случаи:


решенија
 • Избришете ги датотеките Outlook .pst и по грешка испразнете ја корпата за отпадоци.
 • Трајно избришете ги датотеките Outlook .pst по грешка.
 • Форматирајте го погонот што ги содржи датотеките Outlook .pst по грешка.
 • Избришете ја партицијата што ги содржи датотеките Outlook .pst по грешка.
 • По грешка повторно поделете го дискот и lost уредот што ги содржи датотеките .pst.
 • Не може да се прочита уредот или дискот што ги содржи датотеките .pst поради неуспех на хардверот.
 • Дискот или дискот што ги содржи датотеките pst не можат да бидат starлекувани или препознаени поради корупција во MBR, табела за поделба или какви било други причини.

За сите горенаведени случаи и за сите други случаи кога не можете да пристапите до податоците на Outlook складирани во вашите локални дискови или дискови, секогаш може да се прибегнете кон DataNumen Outlook Drive Recovery.


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Outlook Drive Recovery v8.5


 • Поддржете 32 битни и 64 битни Outlook 97 до 2019 и Outlook за Office 365.
 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за враќање на поштенски пораки, папки, стрostи, состаноци, барања за состаноци, контакти, списоци за дистрибуција, задачи, барања за задачи, списанија и белешки. Сите својства, како што се предмет, од, од cc, ccc, датум, итн., Се враќаат.
 • Поддршка за враќање на поштенските пораки во обичен текст, RTF и HTML формат.
 • Поддршка за враќање на прилози, вклучително и документи и слики прикачени на пораки и вградени во HTML-тела.
 • Поддршка за враќање на вградени објекти, како што се работни листови на Excel, Word документи итн.
 • Поддршка за враќање на избришаните ставки на Outlook, вклучувајќи поштенски пораки, папки, стрostи, состаноци, барања за состаноци, контакти, списоци за дистрибуција, задачи, барања за задачи, списанија и белешки.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од дискови или дискови со големина од 16777216 ТБ (т.е. 17179869184 GB).
 • Поддршка за поделба на излезната PST-датотека во неколку мали датотеки.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook со заштита на лозинка, поддржани се и компресивно шифрирање и високо криптирање (или најдобро шифрирање). Податоците за Outlook може да се повратат дури и ако ја немате лозинката.
 • Поддршка за генерирање фиксна PST-датотека во формат Outlook 97-2002 и формат Outlook 2003-2016.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од секаков вид на дискови или дискови, како што се тврди дискови, флеш-уреди, флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од секаков вид датотечни системи, како што се FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, итн.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од оштетени медиуми.
 • Поддршка за враќање на група дискови и дискови.
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen Outlook Drive Recovery за враќање на податоците за Outlook


Сè додека сте ги зачувале податоците на Outlook на вашиот диск или диск, тогаш од која било причина не можете да ги добиете или пристапите до податоците на Outlook, секогаш можете да користите DataNumen Outlook Drive Recovery да ги вратите е-пораките и другите предмети на Outlook од дисковите или дисковите за вас.

ЗАБЕЛЕШКА: ПОНИШТО КАКО КАСТАРОТ НА ПОДАТОЦИТЕ СЕ СЛУЧУВА НА ПОДАТОЦИТЕ ОД ПОДАТОЦИТЕ СОСТАВЕНИ ВО ИЗВОРОТ ВОЗА ORЕ ИЛИ ДИСКО, Ве молиме, НЕ ПИШУВАЈТЕ ИЛИ МЕНУВАЈТЕ КАКВИ ПОДАТОЦИ НА ДОГОВОТО ИЛИ ДИСКИ ПОВЕЕ. ДОДР REЕ ЧИТАТ САМО ПОДАТОЦИ ОД ОВОЈ ВОЗЕ ORЕ ИЛИ ДИСКИ И НИКОГАШ НЕМА ДА ПИШУВАТ ИЛИ МЕНУВААТ ДАЛИ ПОДАТОЦИ НА ТОА!

Start DataNumen Outlook Drive Recovery

DataNumen Outlook Drive Recovery

Забелешка: Пред закрепнувањето, затворете го Microsoft Outlook и сите други апликации.

Ако логичкиот погон каде што се зачувани оригиналните датотеки во Outlook, сè уште постои и неговата големина или локација сè уште не е променета, тогаш изберете го тој диск што ќе се скенира:

Изберете извор диск

Инаку, ако логичкиот погон повеќе не постои, поради повторна партиција на дискот, lost од информациите за MBR или партиција, или какви било други причини, или логичкиот диск е изменет или преместен со алатки за партиции како што е Partition Magic, тогаш треба да го поставите целиот хард диск што ги складира датотеките pst како изворен диск што треба да се скенира:

Изберете извор диск

Ако приклучите или извадите отстранлив диск на вашиот компјутер после DataNumen Outlook Drive Recovery е активиран, тогаш можете да кликнете на освежување копче за освежување на списокот на дискови и дискови во полето за комбинирање.

Ако ја знаете верзијата на изворот на податоците за Outlook што треба да се обноват, тогаш можете да ги наведете во полето за комбинирање Изберете формат на извор покрај дискот или комбо-кутијата. Ако го оставите форматот како „Автоматско определено“, тогаш DataNumen Outlook Drive Recovery ќе ги скенира изворните податоци на Outlook за автоматски да го одреди нивниот формат. Сепак, ова ќе потрае дополнително време.

Ве молиме наведете го името на фиксната излезна датотека. За време на процесот на опоравување, DataNumen Outlook Drive Recovery ќе ги врати сите податоци на Outlook од дискот или уредот што го избравте, а потоа зачувајте ги обновените податоци во нова датотека со ова име.

Изберете Датотека за дестинација

Можете да го внесете името на фиксната датотека на излезот директно или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката.

ЗАБЕЛЕШКА: ДА СЕ СПРЕЧЕТЕ НАПРЕГЛЕДУВАЕТО НА ПОДАТОЦИТЕ НА ВАШИОТ ПРЕГЛЕД НА УВОДОТ ИЛИ ДИСКОТО ЗА ИЗВОРОТ, Ве молиме, НЕ ИЗБИРАТЕ ИЗВИК НА ИЗВИКОТ фиксиран датотека на изворот, возење или диск.

Можете исто така да го наведете форматот на излезната датотека во полето за комбинирање Изберете фиксен формат на датотека. Ако го оставите форматот како „Автоматско определено“, тогаш DataNumen Outlook Drive Recovery ќе излезе фиксни датотеки според верзијата на Outlook инсталирана на вашиот компјутер.

Кликнете на Start Обнова копче, и DataNumen Outlook Drive Recovery ќе сtarскенирање на избраниот диск или диск и враќање на е-пошта и други предмети од нив. Лента за напредок
Бар напредок
ќе укаже на напредокот на закрепнување.

По процесот на враќање, доколку успешно се обновени податоци од уредот или дискот, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да ја отворите фиксната PST-датотека со Microsoft Outlook. Целата папка еrarchy ќе се реконструира во фиксната PST-датотека и предметите се враќаат и се ставаат во нивните оригинални папки. За лost & Пронајдени предмети, тие ќе бидат ставени во папки како што се Recovery_Group1, Recived_Group2, итн.

Повеќе информации


DataNumen Outlook Drive Recovery 8.5 е објавен на 18 февруари 2021 година

 • Шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Drive Recovery 7.8 е објавен на 24 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Drive Recovery 7.6 е објавен на 7 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Drive Recovery 2.0 е објавен на 5 февруари 2014 година

 • Подобрете ја брзината на закрепнување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Поддршка на Outlook 2013
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Drive Recovery 1.5 е објавен на 15 декември 2010 година

 • Подобрете ја брзината на скенирање и обновување.
 • Намалете ја потрошувачката на меморија за време на процесот на враќање.
 • Спречете да ги вратите дупликатите содржини во процесот на враќање.
 • Поддршка за враќање на повеќе својства на објект во серија.
 • Поддршка за враќање и конвертирање на повеќеценети својства.
 • Подобрете го механизмот за откривање, обработка и пријавување грешки.
 • Поддржете го Microsoft Outlook 2010.
 • Подобрете ја компатибилноста на системите со Windows 9x.
 • Поправи некои мали грешки.

Advanced Outlook Data Recovery 1.0 е објавен на 21 октомври 2009 година

 • Поддржете ги Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003 и 2007 година.
 • Поддржете ги Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, 2003, Vista и Windows 7.
 • Поддршка за враќање на поштенски пораки, папки, стрostи, состаноци, барања за состаноци, контакти, списоци за дистрибуција, задачи, барања за задачи, списанија и белешки. Сите својства, како што се предмет, од, од cc, ccc, датум, итн., Се враќаат.
 • Поддршка за враќање на поштенските пораки во обичен текст, RTF и HTML формат.
 • Поддршка за враќање на прилози, вклучително и документи и слики прикачени на пораки и вградени во HTML-тела.
 • Поддршка за враќање на вградени објекти, како што се работни листови на Excel, Word документи итн.
 • Поддршка за враќање на избришаните ставки на Outlook, вклучувајќи поштенски пораки, папки, стрostи, состаноци, барања за состаноци, контакти, списоци за дистрибуција, задачи, барања за задачи, списанија и белешки.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од дискови или дискови со големина од 16777216 ТБ (т.е. 17179869184 GB).
 • Поддршка за поделба на излезната PST-датотека во неколку мали датотеки.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook со заштита на лозинка, поддржани се и компресивно шифрирање и високо криптирање (или најдобро шифрирање). Податоците за Outlook може да се повратат дури и ако ја немате лозинката.
 • Поддршка за генерирање фиксна PST-датотека во формат Outlook 97-2002 и формат Outlook 2003/2007.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од секаков вид на дискови или дискови, како што се тврди дискови, флеш-уреди, флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од секаков вид датотечни системи, како што се FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, итн.
 • Поддршка за враќање на податоците на Outlook од оштетени медиуми.
 • Поддршка за враќање на група дискови и дискови.