Добредојдовте на DataNumen

DataNumen е светски лидер во технологиите за враќање на податоци. Ние обезбедуваме решенија за враќање на податоците, вклучувајќи ги и нашите наградувани производи за софтвер за враќање на податоци, професионални услуги за обновување на податоците и комплет за развој на софтвер (SDK) за програмери.

Сведоштва на нашите клиенти

SDK за програмери

SDK за програмери

Нашиот комплет за развој на софтвер (SDK) може да ви помогне беспрекорно да ги интегрирате нашите невидени технологии за обновување на податоците во вашиот софтвер.

Детални информации

Нашите клиенти

 • Јаболко
 • Google
 • Мајкрософт
 • Амазон
 • Facebook
 • Тојота
 • Samsung
 • АТ & Т.
 • Интел
 • IBM,
 • Џенерал Електрик
 • Walmart
 • BMW
 • Ford
 • Сименс
 • Hewlett-Packard
 • Sony
 • FedEx
Целосен список со клиенти