Зошто DataNumen Archive Repair?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Archive Repair v3.8


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за поправка на сите подвидови на Zip датотеки и сите видови датотеки што сами се вадат.
 • Поддршка за поправка на сите подвидови на RAR архиви.
 • Поддршка за поправка на стандардниот Unix TAR додадени фајлови.
 • Поддршка за поправка на целата верзија на Microsoft cabinet датотеки, компресирани со MSZIP, LZX и Квантни методи.
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).
 • Поддршка за поправка на датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на група на оштетени датотеки.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете лесно да поправите датотека со контекстното мени на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство


Повеќе информации


DataNumen Archive Repair 3.8 е објавен на 16 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Archive Repair 3.3 е објавен на 25 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Archive Repair 3.1 е објавен на 5 ноември 2020 година

 • Надградба DataNumen CAB Repair до верзија 2.2.
 • Надградба DataNumen Zip Repair до верзија 3.0.
 • Надградба DataNumen RAR Repair до верзија 3.0.
 • Надградба DataNumen TAR Repair до верзија 2.2.

DataNumen Archive Repair 3.0 е објавен на 19 година

 • Надградба DataNumen Zip Repair до верзија 2.9.
 • Надградба DataNumen RAR Repair до верзија 2.8.

DataNumen Archive Repair 2.7 е објавен на 20 декември 2019 година

 • Надградба DataNumen Zip Repair до верзија 2.7.
 • Надградба DataNumen RAR Repair до верзија 2.7.

DataNumen Archive Repair 2.5 е објавен на 29

 • Надградба DataNumen Zip Repair до верзија 2.6.

DataNumen Archive Repair 2.4 е објавен на 29 јули 2019 година

 • Надградба DataNumen RAR Repair до верзија 2.6.

DataNumen Archive Repair 2.3 е објавен на 28 ноември 2018 година

 • Надградба DataNumen Zip Repair до верзија 2.5.

DataNumen Archive Repair 2.2 е објавен на 19 година

 • Надградба DataNumen Zip Repair до верзија 2.3.
 • Надградба DataNumen RAR Repair до верзија 2.5.

DataNumen Archive Repair 2.0 е објавен на 26 ноември 2013 година

 • Додај DataNumen RAR Repair до апартманот.
 • Надградба DataNumen Zip Repair до верзија 2.2.
 • Надградба DataNumen TAR Repair до верзија 2.0.
 • Надградба DataNumen CAB Repair до верзија 2.0.

DataNumen Archive Repair 1.0 е објавен на 14 април 2006 година

 • Интегриран пакет за враќање на архивските податоци. Тоа вклучува алатки за наплата на корумпирани Zip и архиви на SFX, Unix TAR архиви и Мајкрософт CAB архиви.