Зошто DataNumen Outlook Express Repair?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Закрепнете многу повеќе од нашите конкуренти


Стапката на закрепнување е мost важен критериум на ан Outlook Express производ за враќање на податоците. Врз основа на нашите сеопфатни тестови, DataNumen Outlook Express Repair има најдобра стапка на закрепнување, многу подобро од кој било друг конкурент на пазарот!

Просечна стапка на закрепнување

Табела за споредба

Дознајте повеќе за тоа како DataNumen Outlook Express Repair ја пуши конкуренцијата

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Outlook Express Repair v2.5


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за закрепнување Outlook Express 4 mbx датотеки и Outlook Express 5/6 dbx датотеки.
 • Поддршка за враќање на датотеки dbx и датотеки mbx на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на серија датотеки dbx и датотеки mbx.
 • Поддршка за поправка на датотеки dbx и mbx до 4 GB, за да може да ги поправа датотеките dbx со проблем од 2 GB.
 • Поддршка за враќање на прилози по е-пошта.
 • Поддршка за закрепнување Outlook Express податоци од темпотоrary .dbt датотеки.
 • Поддршка за наоѓање и избор на датотеките dbx или mbx што треба да се поправат на локалниот компјутер.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете лесно да ја поправите dbx-датотеката со контекстното мени на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Поддржувајте ги параметрите за командна линија (брза ДОС), за да можете да се повикате DOER од вашата програма.
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen Outlook Express Repair за да закрепне Outlook Express Пораки


Outlook Express ги зачувува сите е-пошта во датотеки .dbx. На пример, датотеката Inbox.dbx содржи е-пошта во Inbox, датотеката Outbox.dbx содржи е-пошта во Outbox, и така натаму.

Ако датотека .dbx е расипана и не можете да пристапите до е-поштата во неа, можете да ја користите DataNumen Outlook Express Repair за да ги вратите вашите е-пошта од неа. Обновените е-пошта се зачувуваат како .eml датотеки во кои лесно може да се увезат назад Outlook Express.

Пронајдете ја расипаната датотека .dbx или .mbx да се поправите ако не сте го сториле тоа.

Start DataNumen Outlook Express Repair

DataNumen Outlook Express Repair

Забелешка: Пред да ја поправите оштетената датотека dbx или mbx со DataNumen Outlook Express Repair, те молам затвори Outlook Express и сите други апликации што можат да ја изменат датотеката.

Изберете ја расипаната датотека dbx или mbx што треба да се поправи:

Изберете изворна датотека

Можете да го внесете името на датотеката dbx или mbx директно или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за да ја пронајдете датотеката dbx или mbx што треба да се поправи на локалниот компјутер.

По дифолт, DataNumen Outlook Express Repair ќе ги исфрли сите обновени пораки во директориумот xxxx_recived, каде xxxx е името на расипаната датотека dbx или mbx. На пример, за датотеката Inbox.dbx, зададениот директориум за излез ќе биде Inbox_ Recovery. Ако сакате да користите друг директориум, тогаш изберете го соодветно:

Изберете Директориум за излез

Можете директно да го внесете името на директориумот или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете го директориумот.

Кликнете Start Поправка копче, DataNumen Outlook Express Repair ќе сtarвраќање на поштата од расипаната датотека dbx или mbx. Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на поправката.

По завршувањето на постапката за поправка, ако успешно се опоравени пораки од датотеката dbx или mbx, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да отворите обновена порака со Outlook Express со двоен клик на пошта икона на датотека .eml во излезниот директориум. Или увезете повеќе пораки во папка за пошта во Outlook Express.

Повеќе информации


DataNumen Outlook Express Repair 2.5 е објавен на 24 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Express Repair 2.3 е објавен на 9 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Express Repair 2.2 е објавен на 28 септември 2013 година

 • Поддржете ги Windows 7 и 8.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Express Repair 2.1 е објавен на 7 јули 2009 година

 • Подобрете ги перформансите на моторот за обновување во голема мера.
 • Подобрете ја компатибилноста на GUI за различни резолуции и оперативни системи.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Express Repair 2.0 е објавен на 29 јануари 2009 година

 • Препишете ја целата апликација.
 • Редизајн на GUI.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Express Repair 1.5 е објавен на 6 декември 2006 година

 • Подобрете ја брзината на закрепнување.
 • Поправи некои мали грешки.