Зошто DataNumen PDF Repair?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen PDF Repair v3.0


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за враќање на сите верзии на Acrobat PDF додадени фајлови.
 • Поддршка за враќање на страници, како и слики во PDF документи.
 • Поддршка за поправка на различни PDF грешки во формат на датотека.
 • Поддршка за поправка PDF датотеки што не се во согласност со PDF спецификација.
 • Поддршка за поправка PDF датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на серија од PDF додадени фајлови.
 • Поддршка за наоѓање и избор на PDF датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете да поправите Acrobat PDF датотека со контекстното мени на Windows Explorer лесно.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen PDF Repair да се опорави оштетен или корумпиран PDF Додадени фајлови:


Кога твојот акробат PDF датотеките се оштетени или оштетени и не можете да ги отворате нормално, можете да ги користите DataNumen PDF Repair за скенирање на PDF датотеки и вратете ги податоците од датотеките што е можно повеќе.

Start DataNumen PDF Repair.

DataNumen PDF Repair

Забелешка: Пред да закрепнете оштетено или расипано PDF датотека со DataNumen PDF Repair, затворете го Acrobat Reader и сите други апликации што можат да пристапат до PDF датотека.

Изберете го оштетениот или расипан PDF датотека што треба да се поправи:

Изберете изворна датотека

Можете да го внесете PDF име на датотека директно или кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за наоѓање на PDF датотеката што треба да се поправи на локалниот компјутер.

По дифолт, DataNumen PDF Repair ќе го зачува фиксниот PDF датотека во нова датотека со име xxxx_fixed.pdf, каде xxxx е името на изворот PDF досие. На пример, за изворот PDF досие Оштетено.pdf, стандардното име за фиксната датотека ќе биде Damaged_fixed.pdf. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

Изберете Датотека за дестинација

Можете директно да го внесете името на фиксната датотека или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја фиксната датотека.

Кликнете на Start Поправка копче, и DataNumen PDF Repair ќе сtarскенирање и поправка на изворот PDF досие. Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на поправката.

По процесот на поправка, ако изворот PDF датотеката може успешно да се поправи, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да го отворите фиксниот PDF датотека со Acrobat Reader или друго PDF компатибилни апликации.

Повеќе информации


DataNumen PDF Repair 3.0 е објавен на 4 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PDF Repair 2.6 е објавен на 21 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PDF Repair 2.4 е објавен на 6 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PDF Repair 2.3 е објавен на 11 ноември 2019 година

 • Редизајнирајте го моторот за поправка на серии.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за поправка на серии.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PDF Repair 2.1 е објавен на 31 август 2013 година

 • Поддржете ги Windows 7 и 8.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PDF Repair 2.0 е објавен на 16 март 2009 година

 • Напишете го моторот за поправка.
 • Редизајн на GUI.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen PDF Repair 1.0 е објавен на 4 август 2005 година

 • Моќна алатка за враќање на расипаниот акробат PDF додадени фајлови.