Зошто DataNumen Word Repair?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Закрепнете многу повеќе од нашите конкуренти


Стапката на закрепнување е мost важен критериум на производ за враќање на Word. Врз основа на нашите сеопфатни тестови, DataNumen Word Repair има најдобра стапка на закрепнување, многу подобро од кој било друг конкурент на пазарот!

Просечна стапка на закрепнување

Табела за споредба

Дознајте повеќе за тоа како DataNumen Word Repair ја пуши конкуренцијата

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Решение за следење на вообичаени грешки поради корупција на документи во Word


решенија

ПОВЕЌЕ


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Word Repair v4.2


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за поправка на Microsoft Word 6.0, 95, 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 и Word за Office 365 документи.
 • Документи за поддршка генерирани од Word за Windows и Mac.
 • Поддршка за враќање на текст, слики и форматирање во Word документи.
 • Поддршка за враќање на табелите.
 • Поддршка за враќање на списоците со обетки или нумерирани.
 • Поддршка за враќање на форматирањето и хиперврските.
 • Поддршка за враќање на обележувачи.
 • Поддршка за враќање на Word документ од темпотоrary датотеки кога ќе настане катастрофа на податоците.
 • Поддршка за фиксирање на датотеки Word doc и docx на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на датотеки со документи Word и docx.
 • Поддршка за наоѓање и избор на Word документи што треба да се поправат на локалниот компјутер.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете лесно да ги поправите датотеките doc и docx со контекстното мени (десен клик) на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (линија за ДОС) за фиксирање на датотеки со Word.
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen Word Repair за враќање на документи со оштетени зборови


Кога вашите Word документи (* .DOC и * .DOCX датотеки) се оштетени или оштетени и не можете да ги отворите нормално, можете да користите DataNumen Word Repair за скенирање на датотеките Word и враќање на што е можно повеќе податоци.

Start DataNumen Word Repair.

DataNumen Word Repair

Белешка: Пред да ја вратите секоја оштетена или оштетена датотека Word со DataNumen Word Repair, затворете го Microsoft Word и сите други апликации што можат да пристапат до датотеката Word.

Изберете ја оштетената или оштетена датотека Word .doc / .docx што треба да се поправи:

Изберете изворна датотека

Можете директно да го внесете името на датотеката Word .doc / .docx или да кликнете на Прелистајте за датотеката со бази на податоци за извор копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за да ја пронајдете датотеката што треба да се поправи на локалниот компјутер.

По дифолт, DataNumen Word Repair ќе ја зачува фиксната датотека Word како xxxx_fixed.doc, каде xxxx е името на изворната датотека Word .doc / .docx. На пример, за изворна датотека Word Damaged.docx, стандардното име за фиксната датотека ќе биде Damaged_fixed.doc. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

Изберете Датотека за дестинација

Можете директно да го внесете името на фиксната датотека или да кликнете на Прелистајте и изберете База на податоци за пристап до дестинации копче за прелистување и изберете ја фиксната датотека.

Кликнете на Start Поправка копче. DataNumen Word Repair ќе сtarскенирање и поправка на изворната датотека Word.

Лента за напредок
Бар напредок
ќе укаже на напредокот на поправката.

По процесот на поправка, ако изворната датотека Word може успешно да се поправи, ќе видите поле со порака како оваа:
Кутија за пораки за успех

Сега можете да ја отворите фиксната датотека Word со Microsoft Word или други компатибилни апликации.

Повеќе информации


DataNumen Word Repair 4.2 е објавен на 10 март 2021 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Word Repair 3.7 е објавен на 12 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Word Repair 3.5 е објавен на 2 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Word Repair 3.4 е објавен на 4 ноември 2019 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Word Repair 3.3 е објавен на 23 година

 • Користете АИ технологија за да ја анализирате датотеката.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Word Repair 3.2 е објавен на 14 март 2019 година

 • Редизајнирајте го моторот за поправка на серии.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за поправка на серии.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Word Repair 3.1 е објавен на 21 јануари 2019 година

 • Поддржете Word 2019.
 • Подобрете го моторот за парсирање.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Word Repair 3.0 е објавен на 25 октомври 2018 година

 • Подобрете го обновувањето на алинеите на пасусот.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Word Repair 2.9 е објавен на 25

 • Подобрување на обновувањето на текстовите.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Word Repair 2.8 е објавен на 16 јули 2018 година

 • Поддршка на Word за Office 365 документи.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Word Repair 2.7 е објавен на 18 јануари 2018 година

 • Поддршка за враќање на повеќе податоци.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Word Repair 2.6 е објавен на 9 ноември 2017 година

 • Поддржете го Виндоус 10.
 • Канцеларија за поддршка 2016 година.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Word Repair 2.5 е објавен на 3 јули 2015 година

 • Поддршка за враќање на табелите.
 • Поддршка за враќање на списоците со обетки или нумерирани.
 • Поддршка за враќање на форматирањето и хиперврските.
 • Поддршка за враќање на обележувачи.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Word Repair 2.1 е објавен на 20 јули 2013 година

 • Поддршка за вметнување слика во обновениот документ.
 • Поддржувајте азиски карактери.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Word Repair 2.0 е објавен на 8 јуни 2013 година

 • Поддржувајте формати Word 2007, 2010 и 2013 година.
 • Променете го корисничкиот интерфејс на апликацијата.

DataNumen Word Repair 1.1 е објавен на 4 јуни 2005 година

 • Поддршка за поправка на документи на Microsoft Word 2003.
 • Подобрете го моторот за обновување.