Зошто DataNumen CAB Repair?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen CAB Repair v2.4


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за поправање на целата верзија на Microsoft cabдатотеки inet.
 • Поддршка за поправка CAB датотеки компресирани со MSZIP, LZX и Квантни методи.
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).
 • Поддршка за поправка CAB датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на серија од CAB додадени фајлови.
 • Обезбедете никулец EXE и излезете датотека SFX кога е потребно.
 • Поддршка за наоѓање и избор на CAB датотеки што треба да се поправат на компјутерот клиент.
 • Интегриран со школка за Виндоус, за да можете лесно да поправите датотека со контекстното мени (десен клик) на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen CAB Repair да ја обнови оштетената МС Cabinet Архиви


Кога вашиот Microsoft cabинет архиви (.CAB датотеки) се оштетени или оштетени и не можете да ги отворите нормално, можете да ги користите DataNumen CAB Repair за скенирање на.CAB датотеки и вратете ги податоците од датотеките што е можно повеќе.

Start DataNumen CAB Repair.

DataNumen CAB Repair

Забелешка: Пред да закрепнете оштетено или расипано CAB датотеки со DataNumen CAB Repair, затворете ги сите други апликации што можат да ги изменат CAB датотека.

Изберете го оштетениот или расипан CAB датотека што треба да се поправи:

Изберете изворна датотека

Можете да го внесете CAB име на датотека директно или кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката. Можете исто така да кликнете на Најди копче за наоѓање на CAB архивата да се поправи на локалниот компјутер.

По дифолт, DataNumen CAB Repair ќе го зачува фиксниот CAB датотека во нова датотека со име xxxx_fixed.cab, каде xxxx е името на изворот CAB досие. На пример, за изворот CAB досие Оштетено.cab , стандардното име за фиксната датотека ќе биде Damaged_fixed.cab. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

Изберете Датотека за дестинација

Можете директно да го внесете името на фиксната датотека или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја фиксната датотека.

Кликнете на Start Поправка копче, и DataNumen CAB Repair ќе сtarскенирање и поправка на изворот CAB досие. Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на поправката.

По процесот на поправка, ако изворот CAB датотеката може успешно да се поправи, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да го отворите фиксниот CAB датотека со WinZip, ПобедиRAR или други апликации што поддржуваат CAB додадени фајлови.

Повеќе информации


DataNumen CAB Repair 2.4 е објавен на 21 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen CAB Repair 2.2 е објавен на 5 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen CAB Repair 2.1 е објавен на 23 јануари 2019 година

 • Поддржете ги Windows 8.1 и 10.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen CAB Repair 2.0 е објавен на 9 ноември 2013 година

 • Поддржете ги Windows 7 и 8.
 • Поправете некои грешки.