Зошто DataNumen Outlook Express Undelete?


празно

# 1 Обнова
стапка

празно

10+ милиони
Корисници

празно

20+ години од
искуство

празно

100% задоволство
враќање пари

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Outlook Express Undelete v2.2


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за враќање на избришаните е-пошта во Microsoft Outlook Express 5/6 папки за пошта.
 • Поддршка за враќање на датотеките dbx зачувани на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за враќање на серија dbx-датотеки.
 • Поддршка за враќање на поштата во dbx-датотеки со големина од 4 GB.
 • Поддршка за враќање на прилози по е-пошта.
 • Поддршка за наоѓање и избор на датотеките dbx што треба да се обноват на локалниот компјутер.
 • Интегриран со школка за Виндоус, за да можете лесно да ги вратите е-поштата во папката за пошта со контекстното мени (десен клик) на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Како да се опорави


Outlook Express ги зачувува сите е-пошта на папката за пошта во соодветната датотека .dbx. На пример, датотеката Inbox.dbx содржи е-пошта што се прикажуваат во папката за пошта Inbox во Outlook Express, датотеката Outbox.dbx содржи е-пошта што се прикажуваат во папката пошта за пошта, и така натаму.

Ако случајно избришете неколку е-пошта во папката за пошта, тогаш можете да користите DataNumen Outlook Express Undelete за да ја скенирате датотеката dbx што одговара на папката за пошта, вратете ги избришаните е-пошта и зачувајте ги како .eml датотеки што лесно може да се увезат назад во Outlook Express.

Start DataNumen Outlook Express Undelete.

DataNumen Outlook Express Undelete

Забелешка: Пред да ги вратите избришаните е-пошта во датотека dbx со DataNumen Outlook Express Undelete, те молам затвори Outlook Express и сите други апликации што можат да ја изменат датотеката dbx.

Изберете ја датотеката dbx каде што треба да се обноват избришаните е-пошта:

Изберете изворна датотека

Можете да го внесете името на датотеката dbx директно или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката.

По дифолт, DataNumen Outlook Express Undelete ќе ги исфрли сите повратени е-пошта во директориумот xxxx_recived, каде xxxx е името на расипаната датотека dbx. На пример, за датотеката Inbox.dbx, зададениот директориум за излез ќе биде Inbox_ Recovery. Ако сакате да користите друг директориум, тогаш изберете го соодветно:

Изберете Директориум за излез

Можете директно да го внесете името на директориумот или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете го директориумот.

Кликнете на Start Обнова копче, DataNumen Outlook Express Undelete ќе сtarвраќање на избришани пораки од избраната датотека dbx.

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на закрепнување.

По процесот на враќање, ако избришаните е-пошта успешно се обновени од датотеката dbx, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да отворите обновена порака со Outlook Express со двоен клик на пошта икона на датотека .eml во излезниот директориум. Или увезете повеќе пораки во папка за пошта во Outlook Express.

Повеќе информации


DataNumen Outlook Express Undelete 2.2 е објавен на 23 ноември 2013 година

 • Поддржете ги Windows 7 и 8.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Outlook Express Undelete 2.1 е објавен на 17 јули 2009 година

 • Подобрете ги перформансите на моторот за обновување во голема мера.
 • Подобрете ја компатибилноста на GUI за различни резолуции и оперативни системи.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Outlook Express Undelete 2.0 е објавен на 5 март 2009 година

 • Препишете ја целата апликација.
 • Редизајн на GUI.
 • Поправи некои мали грешки.