Зошто DataNumen Office Repair?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Office Repair v5.5


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за поправка на Microsoft Access 95 до 2019 и Access for Office 365 бази на податоци.
 • Поддршка за поправка на датотеки Microsoft Excel xls и xlsx во Excel верзија 3.0 до 2019 и Excel за Office 365 формати.
 • Поддршка за поправка на датотеки со податоци Microsoft Outlook 97 до 2019 и Outlook за Office 365 PST.
 • Поддршка за поправка на Microsoft PowerPoint Од 2007 до 2019 година и PowerPoint за датотеки со Office 365 pptx.
 • Поддршка за поправка на документи од Microsoft Word 6.0 до 2019 и Word for Office 365.
 • Поддршка за поправка на датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на група на оштетени датотеки.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете лесно да поправите датотека со контекстното мени на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство


Повеќе информации


DataNumen Office Repair 5.5 е објавен на 3-ти мај 2021 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Office Repair 5.2 е објавен на 25 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Office Repair 5.0 е објавен на 3 ноември 2020 година

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 3.1
 • Надградба DataNumen Excel Repair до верзија 2.9
 • Надградба DataNumen PowerPoint Recovery до верзија 1.2
 • Надградба DataNumen Word Repair до верзија 3.5
 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 7.6

DataNumen Office Repair 4.9 е објавен на 20

 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 7.5.

DataNumen Office Repair 4.8 е објавен на 22 јуни 2020 година

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 3.0.
 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 7.2.

DataNumen Office Repair 4.6 е објавен на 8 февруари 2020 година

 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 7.1.

DataNumen Office Repair 4.5 е објавен на 25 ноември 2019 година

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 2.9.
 • Надградба DataNumen Excel Repair до верзија 2.8.
 • Надградба DataNumen PowerPoint Recovery до верзија 1.1.
 • Надградба DataNumen Word Repair до верзија 3.4.

DataNumen Office Repair 4.1 е објавен на 12

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 2.8

DataNumen Office Repair 4.0 е објавен на 15 јули 2019 година

 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 6.8

DataNumen Office Repair 3.9 е објавен на 25 април 2019 година

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 2.7.

DataNumen Office Repair 3.8 е објавен на 2 април 2019 година

 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 6.6.
 • Надградба DataNumen Word Repair до верзија 3.2.

DataNumen Office Repair 3.6 е објавен на 21 јануари 2019 година

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 2.6
 • Надградба DataNumen Excel Repair до верзија 2.4
 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 6.5
 • Заменете DataNumen Outlook Express Repair со DataNumen PowerPoint Recovery
 • Надградба DataNumen Word Repair до верзија 3.1

DataNumen Office Repair 3.3 е објавен на 22 ноември 2018 година

 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 6.0.
 • Надградба DataNumen Word Repair до верзија 3.0.

DataNumen Office Repair 3.2 е објавен на 9 септември 2018 година

 • Надградба DataNumen Excel Repair до верзија 2.3
 • Надградба DataNumen Word Repair до верзија 2.9

DataNumen Office Repair 3.0 е објавен на 23 јули 2018 година

 • Надградба DataNumen Word Repair до верзија 2.8
 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 5.6

DataNumen Office Repair 2.8 е објавен на 11 година

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 2.3
 • Надградба DataNumen Word Repair до верзија 2.7
 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 5.5

DataNumen Office Repair 2.6 е објавен на 29 година

 • Надградба DataNumen Excel Repair до верзија 2.2
 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 5.4

DataNumen Office Repair 2.5 е објавен на 21 година

 • Надградба DataNumen Word Repair до верзија 2.5
 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 5.3

DataNumen Office Repair 2.1 е објавен на 5 октомври 2013 година

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 2.2.
 • Надградба DataNumen Excel Repair до верзија 2.1.
 • Надградба DataNumen Word Repair до верзија 2.1.
 • Надградба DataNumen Outlook Express Repair до верзија 2.2.

DataNumen Office Repair 2.0 е објавен на 2 јули 2013 година

 • Надградба Advanced Word Repair до верзија 2.0.
 • Надградба Advanced Excel Repair до верзија 2.0.

DataNumen Office Repair 1.6 е објавен на 1 април 2010 година

 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 3.0
 • Надградба DataNumen Outlook Express Repair до верзија 2.1

DataNumen Office Repair 1.5 е објавен на 2 јули 2009 година

 • Препишете ја целата апликација.
 • Поправете некои грешки.
 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 2.1
 • Надградба DataNumen Outlook Repair до верзија 2.1
 • Надградба DataNumen Outlook Express Repair до верзија 2.0

DataNumen Office Repair 1.0 е објавен на 19 февруари 2006 година

 • Интегриран пакет за враќање на податоците на Microsoft Office. Вклучува алатки за обновување за оштетени или оштетени бази на податоци на MS Access, работни листови на MS Excel, документи на MS Word, датотеки со податоци MS Outlook и MS Outlook Express датотеки dbx и mbx.