Пакет за наплата на податоци Интегриран пакет за наплата на податоци

DataNumen Office Repair Boxshot

DataNumen Office Repair

Пакет за враќање на податоци за апликации на Microsoft Office, вклучувајќи Microsoft Access, Excel, Word, Outlook и PowerPoint.

детали за
DataNumen Archive Repair Boxshot

DataNumen Archive Repair

Архивирајте пакет за враќање на податоците, вклучувајќи алатки за враќање на корумпираните Zip и архиви на SFX, RAR архиви, Уникс TAR архиви и Мајкрософт CAB архиви.

детали за
DataNumen Database Recovery Boxshot

DataNumen Database Recovery

Пакет за обновување на базата на податоци, вклучувајќи алатки за обновување за расипани бази на податоци на „Мајкрософт пристап“ и DBF бази на податоци.

детали за