Дали вашата програма работи на MacOS?

Иако нашата програма не може да работи на macOS, сепак МОANЕ да ги поправи датотеките на Mac. Те молам погледни https://www.datanumen.com/knowledgebase/can-i-use-your-software-to-repair-a-corrupt-mac-file/ за подетални информации.