Јас го форматирам мојот погон. Дали сè уште можам да ги вратам податоците за Outlook?

Да, апсолутно. Ве молиме посетете ја https://www.datanumen.com/blogs/3-smart-ways-to-recover-outlook-emails-from-a-formatted-drive-or-disk/ за детални информации.