Мојата датотека е надвор од обновување. Кое е моето последно средство?

Ако вашата датотека е исполнета со сите нули кога користите овој метод за да го прегледате, тогаш нема податоци за обновување во вашата датотека. Сепак, не паничете. Сè уште има шанси за да ги вратите вашите податоци, како што следува:

  1. Дискот / уредот каде што се наоѓа вашата датотека сè уште може да содржи некои податоци за обновување. За некои типови на податоци, како што се Outlook или Outlook Express податоци, можете да ги користите DataNumen Outlook Drive Recovery or DataNumen Outlook Express Drive Recovery за скенирање на дискот / уредот и враќање на вашите податоци од него. За други видови на податоци, како што се SQL Server податоци за базата на податоци, прво можете да креирате слика на дискот или уредот со DataNumen Disk Image, потоа користете DataNumen SQL Recovery за скенирање на датотеката со слики и враќање на податоците за вас.
  2. Секој диск / погон или медиум за складирање на кој сте ја копирале датотеката или вашата датотека постоела во минатото, исто така може да ги содржи бараните податоци. Така, можете исто така да користите сличен метод во решението 1 за да ги вратите вашите податоци.
  3. Можете исто така да контактирајте не и детално опишете ја целата постапка на вашата катастрофа во податоците. Ние ќе го анализираме вашиот случај рачно и внимателно за да видиме дали сè уште има шанси да ги повратиме податоците со кој било нетрадиционален метод.