Најдов грешка од вашиот производ. Што да се прави?

Ве молам kindубезно контактирајте не и детално опишете ја бубачката.

  1. Ако станува збор за мала грешка, ќе го решиме во рок од 2-3 работни дена, ќе објавиме решение за тоа и ќе ве известиме за тоа.
  2. Ако станува збор за голема грешка, ќе ја додадеме на нашата листа на обврски и ќе се обидеме да ја поправиме во следното официјално издание на нашиот производ. Те молам претплатите на нашиот билтен за да добиете известувања за новите изданија.