Како да ја деактивирате лиценцата?

Може да ја деактивирате лиценцата преку:

1 Сtarсофтверот.
2. Одете во табулаторот „За“.
3. Во средината на јазичето, можете да ги видите информациите за вашата лиценца.
4. Кликнете на копчето „Деактивирај ја лиценцата“ за да генерираш датотека со барање за деактивирање.
5. Ве молиме, испратете ја датотеката до нас за да можеме да го завршиме процесот на деактивирање за вас.