Ја клонирам сликата на мојот погон C: Како да го вратите?

Ве молиме направете го следново за да ги вратите податоците за вашиот диск C: (под претпоставка дека компјутерот со C: уредот е компјутер А):

1. Пронајдете друг компјутер (компјутер Б) со Виндоус и DataNumen Disk Image инсталиран.
2. Одмонтирајте го дискот од компјутерот А и потоа монтирајте го на компјутерот Б.
3. Користат DataNumen Disk Image за да ја вратите сликата назад на монтираниот диск / уред.
4. Одмонтирајте го дискот од компјутерот Б и потоа монтирајте го назад на компјутерот А.
5 Сtarт компјутер А.