Може ли да го користам вашиот софтвер за да поправам оштетена датотека Mac?

Да. Можете да направите како што следува за да поправите оштетена или оштетена датотека Mac.

1. Инсталирајте DataNumen производ на компјутер / Виндоус компјутер.
2. Копирајте ја оштетената датотека од Mac на компјутер.
3. Поправете ја оштетената датотека на компјутер со DataNumen производ.
4. Копирајте ја фиксната датотека назад на Mac.

На пример, за да го поправите вашиот Word документ во Mac, направете го следново:

1. Инсталирајте DataNumen Word Repair на компјутер / Виндоус компјутер.
2. Копирајте го оштетениот документ Word од Mac на компјутер.
3. Поправете го оштетениот документ Word на компјутер со DataNumen Word Repair.
4. Копирајте го фиксниот документ Word назад во Mac.