Сакам функција што не е достапна во вашиот производ. Што да се прави?

Ве молиме контактирајте не и детално опишете ја посакуваната одлика. Ние ќе го додадеме на нашата листа на обврски и ќе се обидеме да ја имплементираме во следното официјално издание на нашиот производ. Те молам претплатите на нашиот билтен за да добиете известувања за новите изданија.