Како да знаете дали вашиот производ може да ја поправи или обнови мојата оштетена датотека?

За секој производ, ќе обезбедиме бесплатна демо-верзија. Може да го преземете од почетната страница на производот и да го инсталирате. Потоа користете го за да проверите дали вашата датотека може да се врати.

Демо-верзијата или ќе прикаже преглед на повратените податоци или ќе издаде фиксна датотека, така што ќе можете да знаете дали податоците што ги сакате може успешно да се обноват.

На пример, за DataNumen Outlook Repair, можете да ја преземете бесплатната демо-верзија од https://www.datanumen.com/outlook-repair/dolkr.exe

Ако сте задоволни со добиените податоци, тогаш можете купете ја целосната верзија и земи ги.