Колку време ќе биде потребно за вашата програма да ја поправи мојата датотека?

Тоа зависи од следниве фактори:

  1. Големината на вашата датотека. Ако вашата датотека е огромна, тогаш ќе треба долго време да се анализира бидејќи нашата програма ќе го провери и анализира секој бајт во вашата датотека, што е прилично време. На пример, за поправка на 100 GB PST обично ќе бидат потребни околу 10+ часа.
  2. Комплексноста на вашата датотека. Ако има многу податоци и тие меѓусебно се повикуваат на вашата датотека, тогаш обично ќе биде потребно повеќе време да се поправат. На пример, А. SQL Server Датотеката МДФ со многу табели, индекси и други предмети вообичаено ќе трае неколку часа за да се поправи.
  3. Вид на вашата датотека. Некои формати на датотеки се особено сложени, за кои е потребно повеќе време од другите. На пример, AutoCAD DWG датотеката е прилично комплексна, па дури и 5 MB DWG да се поправи датотеката може да потрае неколку часа.