Како да го надградам мојот производ?

Ве молиме проверете политика за надградба.

За демо-верзијата, можете да ја надградите преку:

  1. Преземете ја најновата верзија од нашата веб-страница.
  2. Инсталирајте ја најновата верзија, која ќе ја деинсталира старата верзија, а потоа автоматски ќе ја инсталира новата верзија.

За целосната верзија, ве молам испрати ни вашиот проект за нарачка во вашето барање за надградба.

Ако имате право на бесплатна надградба, тогаш ќе ви го испратиме URL-то за преземање на целосната верзија, заедно со клучот за лиценца за активирање на вашата лиценца.

Доколку не ги исполнувате условите за бесплатна надградба, тогаш ќе ви ја испратиме URL-порачката за нарачаната верзија, за да продолжите и да плаќате за надградбата.