Si të çinstaloni programin tuaj?

Ju mund të çinstaloni softuerin tonë nga:

1. click "Start Menu ”

2. click "Të gjitha programet".

3. Gjej "DataNumen xxx ” grupi i programit për softuerin dhe klikoni atë.

4. Click “Çinstalo DataNumen xxx ” nëntitulli nën të për të çinstaluar plotësisht programin tonë.

Përndryshe, ju gjithashtu mund ta bëni atë në panelin e kontrollit, si më poshtë:

  1. Kliko "Paneli i kontrollit".
  2. zgjedh "Programet"> "Programet dhe Karakteristikat ”.
  3. Shtypni dhe mbani të shtypur (ose klikoni me të djathtën) mbi programin që dëshironi të hiqni dhe zgjidhni "Çinstalo" or "Çinstalo / Ndrysho". Pastaj ndiqni udhëzimet në ekran për të çinstaluar softuerin tonë.