Si të dini nëse produkti juaj mund të riparojë / rikuperojë skedarin tim të korruptuar?

Për secilin produkt, ne do të ofrojmë një version demo falas. Mund ta shkarkoni nga faqja kryesore e produktit dhe ta instaloni. Pastaj përdorni atë për të kontrolluar nëse skedari juaj mund të rikuperohet.

Versioni demo ose do të tregojë një pamje paraprake të të dhënave të rikuperuara, ose do të nxjerrë një skedar fiks, në mënyrë që të mund të dini nëse të dhënat që dëshironi mund të rikuperohen me sukses.

Për shembull, për DataNumen Outlook Repair, mund të shkarkoni versionin demo falas nga https://www.datanumen.com/outlook-repair/dolkr.exe

Nëse jeni të kënaqur me të dhënat e rikuperuara, atëherë mundeni bleni versionin e plotë dhe merrni ato.