Cili është dallimi mes DataNumen Outlook Repair DataNumen Outlook Drive Recovery?

I vetmi ndryshim midis këtyre dy produkteve është se ata përdorin të dhëna të ndryshme burimore, si më poshtë:

   · DataNumen Outlook Repair(DOLKR) merr një skedar PST të korruptuar ose të dëmtuar si të dhëna burimore.

ndërsa

   · DataNumen Outlook Drive Recovery(DODR) merr një disk ose disk si të dhëna burimore. Disku ose disku është vendi ku keni ruajtur skedarët tuaj PST në të kaluarën.

Pra, nëse keni një skedar PST të korruptuar ose të dëmtuar, atëherë mund të përdorni DOLKR për të riparuar skedarin dhe për të rikuperuar postat elektronike brenda skedarit PST. Nëse DOLKR nuk arrin të rikuperojë postat elektronike të kërkuara, atëherë ju përsëri keni mundësinë t'i merrni këto posta elektronike, duke përdorur DODR për të skanuar pajisjen / diskun ku keni ruajtur skedarin PST në të kaluarën.

Ose nëse nuk keni një skedar PST në dorë, për shembull, ju formatoni të gjithë diskun / diskun tuaj, ju hiqni përgjithmonë skedarin PST, ose disku juaj i ngurtë është i prishur dhe nuk mund të përdorni skedarët PST në të, etj. , atëherë mund ta përdorni DODR direkt.