Pse DataNumen Backup?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Backup v1.7


 • Mbështetje për skedarët rezervë dhe drejtoritë.
 • Mbështetni metodat e rezervimit të plotë, në rritje dhe diferenciale.
 • Mbështetni profile të shumta rezervë.
 • Mbështetje për të rezervuar burime të shumta në të njëjtën kohë.

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%


Më shumë informacion


DataNumen Backup 1.7 lëshohet më 10 nëntor 2020

 • Përmirësoni performancën.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Backup 1.6 lëshohet më 3 qershor 2020

 • Përmirësoni performancën.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Backup 1.5 lëshohet më 18 nëntor 2018

 • Përmirësoni ndërfaqen e përdoruesit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Backup 1.0 lëshohet në 17 Mars, 2018

 • Mbështetje për skedarët rezervë dhe drejtoritë.
 • Mbështetni metodat e rezervimit të plotë, në rritje dhe diferenciale.
 • Mbështetni profile të shumta rezervë.
 • Mbështetje për të rezervuar burime të shumta në të njëjtën kohë.