Pse DataNumen DWG Recovery?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
Garanci

Shëroni shumë më tepër sesa konkurrentët tanë


Shkalla e rikuperimit është most kriter i rëndësishëm i a DWG produkt i rikuperimit. Bazuar në testet tona gjithëpërfshirëse, DataNumen DWG Recovery ka shkallën më të mirë të rimëkëmbjes, shumë më mirë se çdo konkurrent tjetër në treg!

Shkalla mesatare e rikuperimit

Grafiku Krahasimi

Mësoni më shumë se si DataNumen DWG Recovery tymos konkursin

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Zgjidhja për ndjekjen e gabimeve AutoCAD për shkak të korruptuar DWG fotografi


zgjidhje
Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen DWG Recovery v3.0


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të rimarrë AutoCAD R14 deri në 2021 DWG files.
 • Mbështetje për të rikuperuar objektet e mëposhtme në DWG skedarët: Bllok, PIKT, LINJ,, ARC, RRETH, ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID, 3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D), POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE), POLYLINE (MESH), VERTEX , VERTEX (2D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINE) ALIGNED), DIMENSION (ANG 3-Pt), DIMENSION (ANG 3-Ln), DIMENSION (RADIUS), DIMENSION (DIAMETER), LEADER, TOLERANC, BLACK CONTROL OBJ, BLOCK HEADER, LYER CONTROLL OBJL, OLJ, OLJ, STYLE, KONTROLLI LTYPE OBJ, LTYPE, PIK KONTROLLI OBJ, PAMJE, UCS KONTROLLI OBJ, UCS, VPORT KONTROLLI OBJ, VPORT, APPID KONTROLLI OBJ, APPID, DIMSTYLE KONTROLLI OBJ, DIMSTY.
 • Mbështetje për të rimarrë lost & gjetën objekte në DWG files.
 • Mbështetje për të rikuperuar objektet e fshira në DWG files.
 • Mbështetje për tu rikuperuar DWG vizatim nga temporarskedarët y kur ndodh katastrofa e të dhënave.
 • Mbështetje për daljen e skedarit fiks në DWG formatin dhe formatin DXF.
 • Mbështetje për daljen e skedarit fiks në formatin AutoCAD R14 në 2017.
 • Mbështetje për të riparuar DWG skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull të DWG files.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur DWG skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që ju të mund të riparoni një AutoCAD DWG skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen DWG Recovery për të rikuperuar AutoCAD të korruptuar DWG Files


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur AutoCAD-i juaj DWG skedarët janë të korruptuar ose të dëmtuar dhe nuk mund t'i hapni normalisht, mund t'i përdorni DataNumen DWG Recovery për të skanuar DWG skedarët dhe rikuperoni sa më shumë të dhëna prej tyre.

Start DataNumen DWG Recovery.

DataNumen DWG Recovery

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë të korruptuar ose të dëmtuar dwg skedarët me DataNumen DWG Recovery, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër që mund të modifikojë dwg files.

Zgjidhni të korruptuarin ose të dëmtuarin dwg dosja që do të rikuperohet:

Zgjidhni Skedarin Burim

Ju mund të futni dwg emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur dwg skedari që do të rikuperohet në kompjuterin lokal.

Nëse e dini formatin e burimit të dëmtuar DWG skedarin, atëherë mund ta specifikoni atë në kutinë e kombinuar: Zgjidhni Formatin e Skedarit të Burimit

Si parazgjedhje, është vendosur në "Auto Përcaktuar", që do të thotë DataNumen DWG Recovery do të analizojë dhe përcaktojë automatikisht formatin e tij.

Aktualisht formatet e mëposhtme mbështeten për burim DWG fotografi:

AutoCAD 2013-2017 DWG format
AutoCAD 2010-2012 DWG format
AutoCAD 2007-2009 DWG format
AutoCAD 2004-2006 DWG format
AutoCAD 2000-2003 DWG format
AutoCAD R14 DWG format

By default, DataNumen DWG Recovery do të kursejë fiksin dwg skedoni në një skedar të ri me emrin xxxx_fixed.dwg, ku xxxx është emri i burimit dwg dosje. Për shembull, për burimin dwg dosja e demtuar.dwg, emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë Damaged_fixed.dwg. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Nëse skedari fiks i daljes ka.DWG zgjatje, pra DataNumen DWG Recovery do ta nxjerrë atë në DWG format.

Nëse skedari fiks i daljes ka shtrirje .DXF, atëherë DataNumen DWG Recovery do ta nxjerrë atë në formatin DXF.

Ju mund të specifikoni formatin e skedarit fiks të prodhimit në kutinë e kombinuar: Zgjidhni Formatin e Skedarit të Destinacionit

Si parazgjedhje, nëse nuk specifikoni formatin e skedarit të daljes, atëherë DataNumen DWG Recovery do të përdorë të njëjtin format si burimi DWG fotografi.

Aktualisht formatet e mëposhtme të daljes janë të mbështetura:

AutoCAD 2013-2017 DWG format
AutoCAD 2010-2012 DWG format
AutoCAD 2007-2009 DWG format
AutoCAD 2004-2006 DWG format
AutoCAD 2000-2003 DWG format
AutoCAD R14 DWG format

Kliko Start Rimëkëmbja butonin dhe DataNumen DWG Recovery do të start skanoni dhe rikuperoni burimin dwg dosje. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e rimëkëmbjes.

Pas procesit të rimëkëmbjes, nëse burimi dwg skedari mund të rikuperohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni fiksin dwg skedar me AutoCAD ose tjetër dwg shërbimet komunale.

Më shumë informacion


DataNumen DWG Recovery 3.0 lëshohet në 3 maj, 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DWG Recovery 2.1 lëshohet në 16 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DWG Recovery 1.9 lëshohet më 4 nëntor 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DWG Recovery 1.8 lëshohet në 30 Qershor, 2020

 • Mbështetje për të rimarrë AutoCAD 2018 deri në 2021 DWG files.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DWG Recovery 1.7 lëshohet më 19 nëntor 2019

 • Rizenjoni motorin e rikuperimit të serisë.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e rikuperimit grumbull.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DWG Recovery 1.6 lëshohet në 19 Prill 2018

 • Mbështetje për të rimarrë AutoCAD 2015 deri në 2017 DWG files.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen DWG Recovery 1.5 lëshohet më 29 maj 2014

 • Mbështetje për të rimarrë AutoCAD R14 deri në 2003 DWG files.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen DWG Recovery 1.1 është lëshuar më 31 mars 2014

 • Mbështetje për të rimarrë AutoCAD 2004 deri në 2006 DWG files.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen DWG Recovery 1.0 është lëshuar më 7 janar 2014

 • Mbështetje për të rimarrë AutoCAD 2010 deri në 2014 DWG files.
 • Mbështetje për të rikuperuar objektet e mëposhtme në DWG skedarët: Bllok, PIKT, LINJ,, ARC, RRETH, ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID, 3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D), POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE), POLYLINE (MESH), VERTEX , VERTEX (2D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINE) ALIGNED), DIMENSION (ANG 3-Pt), DIMENSION (ANG 3-Ln), DIMENSION (RADIUS), DIMENSION (DIAMETER), LEADER, TOLERANC, BLACK CONTROL OBJ, BLOCK HEADER, LYER CONTROLL OBJL, OLJ, STYLE, KONTROLLI I LLOJEVE OBJ, LTYPE, KONTROLLI I PAMJES OBJ, PAMJE, UCS KONTROLLI OBJ, UCS, VPORT KONTROLLI OBJ, VPORT, APPID KONTROLLI OBJ, APPID, DIMSTYLE KONTROLLI OBJ, DIMSTY
 • Mbështetje për të rimarrë lost & gjetën objekte në DWG files.
 • Mbështetje për të rikuperuar objektet e fshira në DWG files.
 • Mbështetje për daljen e skedarit fiks në DWG formatin dhe formatin DXF.
 • Mbështetje për daljen e skedarit fiks në formatin AutoCAD R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000 deri në 2014.
 • Mbështetje për të riparuar DWG skedarë në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një grumbull të DWG files.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur DWG skedarët që duhen riparuar në kompjuterin lokal.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që mund të riparoni një Outlook DWG skedoni me menunë e kontekstit të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Parametrat e rreshtit të komandës mbështetëse (promos DOS).