Mirë se vini në DataNumen

DataNumen është lider botëror në teknologjitë e rikuperimit të të dhënave. Ne ofrojmë zgjidhje për rikuperimin e të dhënave duke përfshirë produktet tona të vlerësuara me çmime të softuerit të rikuperimit të të dhënave, shërbime profesionale të rikuperimit të të dhënave dhe çantë për zhvillimin e softuerit (SDK) për zhvilluesit.

Dëshmitë e Klientëve Tanë

SDK për zhvilluesit

SDK për Zhvilluesit

Kompleti ynë i zhvillimit të softuerit (SDK) mund t'ju ndihmojë të integroni teknologjitë tona të pashembullta të rikuperimit të të dhënave në softuerin tuaj pa probleme.

Informacion i detajuar

Klientët tanë

 • mollë
 • Google
 • microsoft
 • Amazona
 • Facebook
 • Toyota
 • Samsung
 • AT & T
 • Intel
 • IBM
 • General Electric
 • Walmart
 • BMW
 • va
 • Siemens
 • Hewlett-Packard
 • Sony
 • FEDEX
Lista e plotë e klientëve