Email Softueri i rikuperimit të postës elektronike

DataNumen Outlook Repair Kutia e kutisë

DataNumen Outlook Repair

Riparoni dhe rikuperoni skedarët e korruptuar të të dhënave të Microsoft Outlook (.pst).

Detaje
DataNumen Exchange Recovery Kutia e kutisë

DataNumen Exchange Recovery

Rikuperoni mesazhe dhe sende të tjera nga skedarët e ruajtjes jashtë linje të Microsoft Exchange ose të dëmtuar (.ost)

Detaje
DataNumen Outlook Drive Recovery

DataNumen Outlook Drive Recovery

Rikuperoni lost Të dhënat e Outlook, duke përfshirë postat elektronike dhe objektet e tjera nga disqet ose disqet e papërpunuara

Detaje
DataNumen Outlook Password Recovery Kutia e kutisë

DataNumen Outlook Password Recovery

Rikuperoni fjalëkalimet nga skedarët e koduar Outlook PST.

Detaje
DataNumen Outlook Express Repair Kutia e kutisë

DataNumen Outlook Express Repair

Rikuperoni postat elektronike nga të korruptuarit Outlook Express skedarët dbx dhe mbx.

Detaje
DataNumen Outlook Express Undelete Kutia e kutisë

DataNumen Outlook Express Undelete

Rikuperoni postat elektronike të FALAS nga Outlook Express skedarët dbx.

Detaje
DataNumen Outlook Express Drive Recovery

DataNumen Outlook Express Drive Recovery

Rikuperoni lost Outlook Express email nga disqet ose disqet e papërpunuara

Detaje