Pse DataNumen Outlook Drive Recovery?


bosh

# 1 Rimëkëmbja
normë

bosh

10+ milion
Përdorues

bosh

20+ vjet të
përvojë

bosh

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Zgjidhja për ndjekjen e rasteve të zakonshme:


zgjidhje
 • Fshini skedarët Outlook .pst dhe më pas zbrazni koshin e riciklimit gabimisht.
 • Përgjithmonë fshini skedarët .pst të Outlook gabimisht.
 • Formatoni disken që përmban skedarët Outlook .pst gabimisht.
 • Fshini gabimisht ndarjen që përmban skedarët .pst të Outlook.
 • Rindarjen e diskut gabimisht dhe lost disku që përmban skedarët .pst.
 • Nuk mund të lexohet disku ose disku që përmban skedarët .pst për shkak të dështimit të pajisjes.
 • Disku ose disku që përmban skedarët PDT nuk mund të jenë stari njohur ose i njohur për shkak të korrupsionit në MBR, tryezën e ndarjes ose ndonjë arsye tjetër.

Për të gjitha rastet e mësipërme, dhe çdo rast tjetër kur nuk mund të përdorni të dhënat e Outlook të ruajtura në disqet ose disqet tuaja lokale, gjithmonë mund të përdorni DataNumen Outlook Drive Recovery.


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Outlook Drive Recovery v8.5


 • Mbështetni 32bit dhe 64bit Outlook 97 deri në 2019 dhe Outlook për Office 365.
 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të rikuperuar mesazhet postare, dosjet, fosts, takime, kërkesa për takime, kontakte, lista të shpërndarjes, detyra, kërkesa për detyra, revista dhe shënime. Të gjitha pronat, të tilla si tema, nga, nga cc, BC, data, etj, janë rikuperuar.
 • Mbështetje për të rikuperuar mesazhet e postës në tekst të thjeshtë, format RTF dhe HTML.
 • Mbështetje për të rikuperuar bashkëngjitjet, duke përfshirë dokumentet dhe imazhet e bashkangjitura mesazheve dhe të ngulitura në trupat HTML.
 • Mbështetje për të rikuperuar objekte të ngulitura, të tilla si Fletë pune Excel, dokumente Word, etj.
 • Mbështetje për të rikuperuar sendet e fshira të Outlook, duke përfshirë mesazhet e postës, dosjet, fosts, takime, kërkesa për takime, kontakte, lista të shpërndarjes, detyra, kërkesa për detyra, revista dhe shënime.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga disqet ose disqet aq të mëdha sa 16777216 TB (dmth. 17179869184 GB).
 • Mbështetje për të ndarë skedarin PST të prodhimit në disa skedarë të vegjël.
 • Mbështetja për të rikuperuar të dhënat e Outlook me mbrojtje me fjalëkalim, mbështetet si kriptimi i ngjeshur ashtu edhe kriptimi i lartë (ose kriptimi më i mirë). Të dhënat e Outlook mund të rikuperohen edhe nëse nuk keni fjalëkalimin.
 • Mbështetje për të gjeneruar skedar fiks PST në formatin Outlook 97-2002 dhe formatin Outlook 2003-2016.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga çdo lloj disku ose disku, të tilla si disqe të forta, flash drives, floppy disqe, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga çdo lloj sistemi skedari, të tilla si FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, etj.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga media e korruptuar.
 • Mbështetje për të rikuperuar një grumbull disqesh dhe disqesh.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Outlook Drive Recovery për të rimarrë të dhënat e Outlook


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Për sa kohë që keni ruajtur të dhëna Outlook në diskun tuaj ose disk, atëherë për çfarëdo arsye ju nuk mund të merrni ose të përdorni të dhënat tuaja Outlook, ju gjithmonë mund të përdorni DataNumen Outlook Drive Recovery për të rimarrë email-et e Outlook dhe objektet e tjera nga disqet ose disqet për ju.

SHENIM: SI SHPENZIMI I SHKATRDHJES S D TAT DHNAVE NAT T O DHATNAT E TUAJ TUT VEPRUARA T L LOKACUARA NRI BURIMIN DRIVE OSE DISK, JU LUTEM MOS SHKRUAJ N OR NDRYSHO NDONJ D T D DHNA T TH DREJTUAR OSE DISKUT NDONJ MORE SHUM. DODR DO T RE LEXO VETYM T D DHATNAT NGA ATRI SHIFT OSE DISK DHE ASNJILLHERILL NUK DO T SHKRUAJ DHE NDRYSHO NDONJ T D DHNA T ON TIJ!

Start DataNumen Outlook Drive Recovery

DataNumen Outlook Drive Recovery

Shënim: Para rikuperimit, mbyllni Microsoft Outlook dhe çdo aplikacion tjetër.

Nëse disku logjik ku skedarët tuaj PDT janë të ruajtur origjinal ekziston akoma dhe madhësia ose vendndodhja e tij nuk është ndryshuar ende, atëherë ju lutemi zgjidhni atë makinë që do të skanohet:

Zgjidhni Drive Burimi

Përndryshe, nëse disku logjik nuk ekziston më, për shkak të rindarjes së diskut, lost të informacionit MBR ose të ndarjes, ose ndonjë arsye tjetër, ose disku logjik ndryshohet ose zhvendoset me mjete të ndarjes siç është Partition Magic, atëherë duhet të vendosni të gjithë diskun e ngurtë që ruan skedarët PST si disk burimor që do të skanohet:

Zgjidhni Disk Burimi

Nëse vendosni ose vendosni një disk të lëvizshëm në kompjuterin tuaj më pas DataNumen Outlook Drive Recovery është lëshuar, atëherë mund të klikoni në freskoj butonin për të rifreskuar listën e diskut dhe diskut në kutinë e kombinuar.

Nëse e dini versionin e burimit të të dhënave Outlook për t'u rikuperuar, atëherë mund ta specifikoni në kutinë e kombinuar Zgjidhni Formatin e Burimit krahas kutisë së diskut ose diskut. Nëse e lini formatin si "Auto Determined", atëherë DataNumen Outlook Drive Recovery do të skanojë të dhënat burimore Outlook për të përcaktuar formatin e saj automatikisht. Sidoqoftë, kjo do të marrë kohë shtesë.

Ju lutemi specifikoni emrin e skedarit fiks të daljes. Gjatë procesit të rimëkëmbjes, DataNumen Outlook Drive Recovery do të rikuperojë të gjitha të dhënat e Outlook nga disku ose disku që keni zgjedhur, pastaj do t'i ruani të dhënat e rikuperuara në një skedar të ri me këtë emër.

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks në dalje ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin.

SHENIM: T TO PARANDALONI MBROVALJEN E TAT DHNAVE TUT REZULTATIT TUAJ N ON DRURIN OSE DISK, LUTEM T D MOS ZGJIDHNI NJ F EMIR FILE FIKSUAR TUT DALJ ONS N ON DRURIN OSE DISK.

Ju gjithashtu mund të specifikoni formatin e skedarit të daljes në kutinë e kombinuar Zgjidhni formatin fiks të skedarit. Nëse e lini formatin si "Auto Determined", atëherë DataNumen Outlook Drive Recovery do të nxjerrë skedarë fiksë në përputhje me versionin e Outlook të instaluar në kompjuterin tuaj.

Kliko Start Rimëkëmbja butonin dhe DataNumen Outlook Drive Recovery do të start skanoni diskun ose diskun e zgjedhur, dhe rikuperoni postat elektronike dhe objektet e tjera prej tij. Shiriti i progresit
Progres Bar
do të tregojë progresin e rimëkëmbjes.

Pas procesit të rikuperimit, nëse ndonjë e dhënë është rikuperuar me sukses nga disku ose disku, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni skedarin fiks PST me Microsoft Outlook. E gjithë dosja ështërarchy do të rindërtohet në skedarin fiks PST dhe objektet do të rikuperohen dhe do të vendosen në dosjet e tyre origjinale. Për lost & objekte të gjetura, ato do të vendosen në dosje të tilla si Recovery_Group1, Recived_Group2, etj.

Më shumë informacion


DataNumen Outlook Drive Recovery 8.5 lëshohet në 18 Shkurt 2021

 • Spanjisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Portugez, Rusisht, Japonez, Koreane dhe Kineze të Thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Drive Recovery 7.8 lëshohet në 24 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Drive Recovery 7.6 lëshohet më 7 nëntor 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Drive Recovery 2.0 është lëshuar më 5 shkurt 2014

 • Përmirësoni shpejtësinë e rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.
 • Mbështetni Outlook 2013.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Outlook Drive Recovery 1.5 është lëshuar më 15 dhjetor 2010

 • Përmirësoni shpejtësinë e skanimit dhe rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.
 • Parandalon rikuperimin e përmbajtjeve të kopjuara në procesin e rikuperimit.
 • Mbështetje për të rimarrë vetitë e shumta të një objekti në grumbull.
 • Mbështetje për të rikuperuar dhe shndërruar pronat me shumë vlera.
 • Përmirësoni mekanizmin e zbulimit, përpunimit dhe raportimit të gabimeve.
 • Mbështetni Microsoft Outlook 2010.
 • Përmirësoni përputhshmërinë në sistemet Windows 9x.
 • Fix disa bugs të vogla.

Advanced Outlook Data Recovery 1.0 është lëshuar më 21 tetor 2009

 • Mbështetni Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003 dhe 2007.
 • Mbështetni Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, 2003, Vista dhe Windows 7.
 • Mbështetje për të rikuperuar mesazhet postare, dosjet, fosts, takime, kërkesa për takime, kontakte, lista të shpërndarjes, detyra, kërkesa për detyra, revista dhe shënime. Të gjitha pronat, të tilla si tema, nga, nga cc, BC, data, etj, janë rikuperuar.
 • Mbështetje për të rikuperuar mesazhet e postës në tekst të thjeshtë, format RTF dhe HTML.
 • Mbështetje për të rikuperuar bashkëngjitjet, duke përfshirë dokumentet dhe imazhet e bashkangjitura mesazheve dhe të ngulitura në trupat HTML.
 • Mbështetje për të rikuperuar objekte të ngulitura, të tilla si Fletë pune Excel, dokumente Word, etj.
 • Mbështetje për të rikuperuar sendet e fshira të Outlook, duke përfshirë mesazhet e postës, dosjet, fosts, takime, kërkesa për takime, kontakte, lista të shpërndarjes, detyra, kërkesa për detyra, revista dhe shënime.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga disqet ose disqet aq të mëdha sa 16777216 TB (dmth. 17179869184 GB).
 • Mbështetje për të ndarë skedarin PST të prodhimit në disa skedarë të vegjël.
 • Mbështetja për të rikuperuar të dhënat e Outlook me mbrojtje me fjalëkalim, mbështetet si kriptimi i ngjeshur ashtu edhe kriptimi i lartë (ose kriptimi më i mirë). Të dhënat e Outlook mund të rikuperohen edhe nëse nuk keni fjalëkalimin.
 • Mbështetje për të gjeneruar skedar fiks PST në formatin Outlook 97-2002 dhe formatin Outlook 2003/2007.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga çdo lloj disku ose disku, të tilla si disqe të forta, flash drives, floppy disqe, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga çdo lloj sistemi skedari, të tilla si FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, etj.
 • Mbështetje për të rikuperuar të dhënat e Outlook nga media e korruptuar.
 • Mbështetje për të rikuperuar një grumbull disqesh dhe disqesh.