Pse DataNumen Disk Image?


# 1 Rimëkëmbja
normë

10+ milion
Përdorues

20+ vjet të
përvojë

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Disk Image v2.2


 • Mbështetni të gjitha llojet e disqeve dhe disqeve.
 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të rivendosur të dhënat e imazhit përsëri në disqe.
 • Mbështetje për klonimin e të dhënave nga media e korruptuar.
 • Mbështetje për të zëvendësuar sektorët e dëmtuar me të dhëna të specifikuara.
 • Mbështetje për të klonuar disqe dhe disqe të shumëfishta në grupe.
 • Ideale për tu përdorur si një mjet mjeko-ligjor kompjuterik dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Disk Image për të krijuar imazhe për disqet dhe disqet


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

me DataNumen Disk Image, ju mund të krijoni imazhe për disqet dhe disqet, për qëllime të ndryshme, të tilla si rezervimi, rivendosja, mjekësia ligjore dhe rikuperimi i të dhënave.

Start DataNumen Disk Image:

DataNumen Disk Image

Shënim: Para krijimit të imazheve të diskut ose diskut me DataNumen Disk Image, ju lutemi mbyllni çdo aplikacion tjetër.

Zgjidhni diskun ose diskun imazhi i të cilit do të krijohet:

Zgjidhni Disk ose Drive

Nëse e keni lidhur një disk USB, por nuk mund ta shihni në listën e diskut ose diskut. Mund të klikoni në freskoj butonin dhe provoni përsëri.

Tjetra, vendosni emrin e skedarit të imazhit të prodhimit:

Zgjidhni Skedarin e Daljes

Ju mund të futni emrin e skedarit imazh direkt ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe përzgjedhur skedarin e figurës.

Kliko Start Klon butonin dhe DataNumen Disk Image do të start klononi të dhënat në diskun ose diskun e specifikuar, pastaj ruajini në skedarin e imazhit të daljes. Shiriti i progresit

Progres Bar

do të tregojë progresin e klonit.

Pas procesit të klonimit, nëse skedari i imazhit krijohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:

Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund ta përdorni imazhin e diskut për qëllime të ndryshme, duke përfshirë:

 1. Përdoreni atë si një kopje rezervë të diskut origjinal ose diskut.
 2. Riktheni imazhin përsëri në diskun origjinal ose në disk, ose në një disk ose disk tjetër.
 3. Rikuperoni të dhënat nga imazhi.
 4. Kryeni analizën e të dhënave kriminalistike në imazh.

Më shumë informacion


DataNumen Disk Image 2.2 lëshohet në 24 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Disk Image 2.0 lëshohet më 9 nëntor 2020

 • Përmirësoni performancën.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Disk Image 1.9 lëshohet në 14 Qershor, 2020

 • Përmirësoni performancën.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Disk Image 1.8 lëshohet më 1 shkurt 2019

 • Përmirësoni funksionin e rivendosjes së diskut.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Disk Image 1.6 lëshohet më 12 dhjetor 2016

 • Përmirësoni performancën.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Disk Image 1.5 lëshohet në 18 Janar, 2015

 • Mbështetje për të rivendosur imazhet përsëri në disqe.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Disk Image 1.1 lëshohet më 21 tetor 2014

 • Përmirësoni shpejtësinë e klonit.
 • Shtoni informacione statistikore të procesit të klonit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Disk Image 1.0 lëshohet më 9 shtator 2014

 • Mbështetni të gjitha llojet e disqeve dhe disqeve.
 • Mbështetni Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, Vista, 7, 8 dhe Server 2003/2008/2012.
 • Mbështetje për klonimin e të dhënave nga media e korruptuar.
 • Mbështetje për të zëvendësuar sektorët e dëmtuar me të dhëna të specifikuara.
 • Mbështetje për të klonuar disqe dhe disqe të shumëfishta në grupe.
 • Ideale për tu përdorur si një mjet mjeko-ligjor kompjuterik dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).