Pse DataNumen Word Repair?


bosh

# 1 Rimëkëmbja
normë

bosh

10+ milion
Përdorues

bosh

20+ vjet të
përvojë

bosh

Kënaqësia 100%
E Garantuar

Shëroni shumë më tepër sesa konkurrentët tanë


Shkalla e rikuperimit është most kriter i rëndësishëm i një produkti rikuperimi Word. Bazuar në testet tona gjithëpërfshirëse, DataNumen Word Repair ka shkallën më të mirë të rimëkëmbjes, shumë më mirë se çdo konkurrent tjetër në treg!

Shkalla mesatare e rikuperimit

Grafiku Krahasimi

Mësoni më shumë se si DataNumen Word Repair tymos konkursin

Dëshmitë e Klientëve Tanë

Ndërfaqe jashtëzakonisht e thjeshtë


Zgjidhje për ndjekjen e gabimeve të zakonshme për shkak të korrupsionit të dokumentit Word


zgjidhje

MË SHUMË


Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Karakteristikat kryesore në DataNumen Word Repair v4.2


 • Mbështetje për Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 dhe Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Mbështetje për të riparuar dokumentet Microsoft Word 6.0, 95, 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 dhe Word for Office 365.
 • Dokumentet mbështetëse të gjeneruara nga Word për Windows dhe Mac.
 • Mbështetje për të rikuperuar tekstin, imazhet dhe formatimin në dokumentet Word.
 • Mbështetje për të rikuperuar tabelat.
 • Mbështetje për të rikuperuar listat me pika dhe me numra.
 • Mbështetje për të rimarrë formatimin dhe hiperlidhjet.
 • Mbështetje për të rikuperuar faqeshënuesit.
 • Mbështetje për të rimarrë një dokument Word nga temporarskedarët y kur ndodh katastrofa e të dhënave.
 • Mbështetje për të rregulluar skedarët Word doc dhe docx në media të korruptuara, të tilla si disketat, Zip disqe, CDROM, etj.
 • Mbështetje për të riparuar një seri skedarësh të Word Doc dhe Docx.
 • Mbështetje për të gjetur dhe zgjedhur dokumentet Word që do të riparohen në kompjuterin lokal.
 • Mbështetni integrimin me Windows Explorer, kështu që ju mund të riparoni skedarin doc dhe docx me menunë e kontekstit (kliko me të djathtën) të Windows Explorer lehtë.
 • Mbështetni operacionin drag & drop.
 • Mbështetni parametrat e rreshtit të komandës (DOS prompt) për rregullimin e skedarëve Word.
 • Mund të përdoret si një mjet kompjuterik mjeko-ligjor dhe mjet elektronik i zbulimit (ose e-zbulimit, eDiscovery).

Shkarko falas100% i Sigurt
Blej taniGarancia e Kënaqshmërisë 100%

Përdorim DataNumen Word Repair për të rimarrë dokumente të korruptuara të fjalëve


Shikoni Video Tutorial (Versioni i plotë)
Shikoni Video Tutorial (Versioni Demo)

Kur dokumentet tuaja Word (skedarët * .DOC dhe * .DOCX) janë të korruptuar ose të dëmtuar dhe nuk mund t'i hapni ato normalisht, mund të përdorni DataNumen Word Repair për të skanuar skedarët Word dhe për të rikuperuar sa më shumë të dhëna.

Start DataNumen Word Repair.

DataNumen Word Repair

Shënim: Para se të rikuperoni ndonjë skedar Word të korruptuar ose të dëmtuar me DataNumen Word Repair, ju lutemi mbyllni Microsoft Word dhe çdo aplikacion tjetër që mund të ketë qasje në skedarin Word.

Zgjidhni skedarin e korruptuar ose të dëmtuar Word .doc / .docx për t'u riparuar:

Zgjidhni Skedarin Burim

Mund të futni direkt emrin e skedarit Word .doc / .docx ose të klikoni në Shikoni për skedarin e bazës së të dhënave të hyrjes në burim butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur skedarin që do të riparohet në kompjuterin lokal.

By default, DataNumen Word Repair do të ruajë skedarin fiks Word si xxxx_fixed.doc, ku xxxx është emri i skedarit burim Word .doc / .docx. Për shembull, për skedarin Word burim Damaged.docx, emri i paracaktuar për skedarin fiks do të jetë Damaged_fixed.doc. Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

Zgjidhni Dosjen e Destinacionit

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit fiks ose të klikoni në Shfletoni dhe zgjidhni Databazën e Aksesit të Destinacionit butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin fiks.

Kliko Start Riparimi button. DataNumen Word Repair do të starskanimi dhe riparimi i skedarit burimor Word.

Shiriti i progresit
Progres Bar
do të tregojë progresin e riparimit.

Pas procesit të riparimit, nëse skedari burimor Word mund të riparohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:
Kutia e Mesazhit të Suksesit

Tani mund të hapni skedarin fiks Word me Microsoft Word ose aplikacione të tjera të përputhshme.

Më shumë informacion


DataNumen Word Repair 4.2 lëshohet në 10 Mars, 2021

 • Mbështetni shumë gjuhë në GUI.
 • Mbështetni spanjisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, portugez, rus, japonez, koreane dhe kineze të thjeshtuar.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Word Repair 3.7 lëshohet në 12 Dhjetor, 2020

 • Kontrolloni automatikisht azhurnimet e produkteve.
 • Përditëso automatikisht në versionin e fundit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Word Repair 3.5 lëshohet më 2 nëntor, 2020

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Word Repair 3.4 lëshohet më 4 nëntor 2019

 • Përmirësoni shkallën e rikuperimit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Word Repair 3.3 lëshohet në 23 maj, 2019

 • Përdorni teknologjinë AI për të analizuar skedarin.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Word Repair 3.2 lëshohet në 14 Mars, 2019

 • Rizenjoni motorin e riparimit të grupeve.
 • Mbështetje për të ruajtur regjistrin e riparimit të grupeve.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Word Repair 3.1 lëshohet në 21 Janar, 2019

 • Përkrahni Word 2019.
 • Përmirësoni motorin analizues.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Word Repair 3.0 lëshohet më 25 tetor, 2018

 • Përmirësoni rikuperimin e paragrafëve të paragrafit.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Word Repair 2.9 lëshohet në 25 Gusht, 2018

 • Përmirësoni rikuperimin e teksteve.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Word Repair 2.8 lëshohet më 16 korrik 2018

 • Mbështetni dokumentet e Word për Office 365.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Word Repair 2.7 lëshohet në 18 Janar, 2018

 • Mbështetje për të rikuperuar më shumë të dhëna.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Word Repair 2.6 lëshohet më 9 nëntor 2017

 • Mbështetni Windows 10.
 • Zyra e Mbështetjes 2016.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Word Repair 2.5 lëshohet në 3 korrik 2015

 • Mbështetje për të rikuperuar tabelat.
 • Mbështetje për të rikuperuar listat me pika dhe me numra.
 • Mbështetje për të rimarrë formatimin dhe hiperlidhjet.
 • Mbështetje për të rikuperuar faqeshënuesit.
 • Rregulloni disa gabime.

DataNumen Word Repair 2.1 lëshohet më 20 korrik 2013

 • Mbështetje për të futur fotografi në dokumentin e rikuperuar.
 • Mbështetni karakteret aziatike.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Word Repair 2.0 është lëshuar më 8 qershor 2013

 • Mbështetni formatet Word 2007, 2010 dhe 2013.
 • Ndryshoni ndërfaqen e përdoruesit të aplikacionit.

DataNumen Word Repair 1.1 është lëshuar më 4 qershor 2005

 • Mbështetje për të riparuar dokumentet e Microsoft Word 2003.
 • Përmirësoni motorin e rikuperimit.